Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit vegyek, ha viszket a...

Mit vegyek, ha viszket a nemiszervem?

Figyelt kérdés
Pár napja elkezdett viszketni a puncim külső része, így a csiklónál, szóval esélyes, hogy együttlét után beszedtem valamit. Most meg is jött, és csak jövőhét péntekre kaptam nőgyógyászhoz időpontot. Vettem intim mosakodót, de az annyira nem segített eddig. Mit vegyek, hogy enyhüljön a viszketés? Igazából házi praktikák is jöhetnek.

2023. márc. 2. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:
92%

Menstruáció alatt semmit sem szabad használni!

A hüvelyben egy tökéletes egyensúly van jelen, aminek felborulása okozza a viszketést (akár gomba, akár fertőzés). Az intim mosakodóval még jobban felborítod az egyensúlyt, ami talán lassacskán rendeződne. De még gyógyszert, hüvelykúpot sem szabad menstruáció alatt használni. Ki kell várni a végzés végét, utána vegyél canesten-t.

2023. márc. 2. 10:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Már biztos megoldódott, de azért leírom, hogy ilyen esetben érdemes teafaolajat használni. Egy-két csepp mehet a bugyira vagy a tisztasági betétre. Nekem mindig segített, de nyilván függ attól, hogy mi a gond.
2023. ápr. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!