Hüvely körüli viszketés, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy ideje észrevettem, hogy mintha száraz lenne a hüvely tájék és viszket is. nem tudom mennyiben befolyásolja, de a hüvelyi folyás inkább darabos, mint folyós. Ez mitől lehet? El szeretnék menni nőgygyászhoz, csak előtte hátha megtudok róla valamit. Szexuális életet nem élek.2023. febr. 28. 20:41
1/5 anonim válasza:
ez bizony valamilyen fertőzés vagy gomba lehet. Elkaphatod nyilvános mosdóban is, nem kell hozzá szex.
2/5 flora08 válasza:
Pontosan ugyanez a tünetem nekem is, nagyon kellemetlen :( Okosat sajnos nem tudok írni, gondolom valamilyen fertőzés. Jövőhéten megyek orvoshoz. Gyógyulást kívánok!
3/5 anonim válasza:
Legnagyobb eséllyel begombásodtatok.
Milyen magasak vagytok, és mennyi a súlyotok?
4/5 anonim válasza:
Drogériában kapható Beliema hüvelytabi. Gombára és baktériumra is jó. Nekem bevált. Amióta ezt ismerem, nem kell dokihoz futkosni ilyen esetekben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!