17 vagyok. Es 2022.10.18.-a óta vezetem jegyzetben az ovulációmat. Álatalában 18.-23.-a között szokott lenni ilyen alhasi görcsöm mellette még szokott lenni ilyen átlátszó tojasfeherje allagu valami is. (?)
2022. Októbertől 2023. Januárig
Kb ugyan igy volt az ovulaciom.
Most januarban 20.-23.-ig tartott ez az egész.
Viszont most februarban, 20.an lattam ilyen tojas allagu atlatszo valamit a wcpapiron. Elotte alug ereztem gorcsoket.
Es most hogy elmentem wcre (ma) az az februar 28.-án láttam hogy szinten ilyen atlatszo valami van a wcpapiron ahogy kitoroltem wczes utan. Nem sok…eppen hogy lattam..elotte kicsi gorcsot is ereztem meg fajasokat.,meg tegnap is…
Es annyira felek…ilyen meg soha nem volt hogy 18.-a es -23.-a után ereztem volna ilyet.
Nem naptar szerint 23.-a utan nem is volt hogy ilyen jott volna ki belolem….
Ovulacional azokott ilyen nekem elofordulni amit tenyleg csak 18-23.a kozott tortent eddig…
Ez normalis? Nagyon felek…
A menstruaciom se allt be teljesen…2 es fel eve van menstruaciom.
Van mikor 1-2 napot kesik. De van mikor pontos. Es 2 eve igy megy…
De akkor is felek.
Kerlek segitsetek es nyugtassatok meg😭!
Mitol felsz? Mi bajod? Nem ertem. 17 eves vagy, rendszeresen menstrualsz, ennel mi kell tobb? :D
Az, hogy kesik par napot, vagy hamarabb jon meg, abszolut normalis, a rendszertelen ciklus nem itt kezdodik.
Az ovulacio altalaban a ciklus kozepen van. Ha neked ez 28 napos, akkor a 14. nap korul.
Ha kesik 2 napot es 30 napos lesz az adott ciklusod, akkor az ovu is kesobb volt valoszinuleg.
Ha biztosra akarsz menni, hasznalj lh tesztet, mert a testi tunetek trukkosek lehetnek. Nekem pl ovu utan 4 nappal van folyasom, nem alatta, pedig ugye a tankonyv szerint akkor kene lennie.
Szoval ez ilyen.
Nem értem, hogy mitől félsz.
Az átlátszó, tojásfehérjére emlékeztető váladék neve méhnyák, teljesen normális dolog, tisztul a hüvelyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!