Ettől lehet ekcéma?
Voltam orvoshoz az mondta vízgomba . Ez mitől lehet? Azt mondta kérjem betadin kenőccsel.
Nagyon sokszor mosok kezét egy nap. És fertőtlenítem is ,ès mégis ezvan ez olyan igazsagtalan
Amennyire tudom a gombának tökéletes környezet a nedvesség. Lehet hogy nem szárítlttad meg rendesen a kezed és úgy nyúltál valamihez? Vagy kezét fogytál valakivel akinek gobája volt és valahogy elszaporodott.
Amúgy nem kell sterilizláni a kezed állandóan mert a jó bacikat is elpisztítod. Most nem arról beszélek hogy ha elmész otthonrol és máshol kajálsz kezfertotlenítő használsz, nálam is van mindig. Hanem az állandó fertotlenítésről. Otthonra a sima szappan is tökéletes, nem kell antibakteris szappant venni (ezt nem írtad csak gondom).
A gomba hogyne. Lehet higy a családból van valakinek, fürdőszobában is elkaphat ha utána mezitláb bemész, vagy használtad ugyanazt a törülközőt, vagy uszodában stb. Inkább olvasd el ezt:
Az jegyesemmel lakok. A szüleivel eggyut.
Nagyon félek hogy megfertozom őket. Az orvos azt mondta kerüljem a nedvességet. De én mindig elmosogatok magam után nehogy még fertozzem a párom és a szüleit is. Így hogy lehet elkerulni a nedvességet 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!