Fogamzásgátló váltás, de ugyanarra az összetételre?
Van itt valaki akinek ez segített? Vagy az orvosa javasolta ezt?
Tehát arra gondolok, hogy a helyettesítő termék beválik.
Tudom hogy elsőre furcsa felvetés. De régebben szedtem egy típust, amivel nem volt problémám. Most egy másikat, ami összetételre ugyanaz, mégsem válik be.
Nem tudom, hogy ennek az az oka, hogy én változtam idővel és teljesen más típus kéne, vagy érdemes lenne tenni egy próbát a korábbi termékkel
Ha ugyan abból a hatóanyagból ugyan annyit tartalmaz, akkor nem a gyógyszerrel van gond.
Szigorú a szabvány.
Pecsételést alkalmanként, ez olyan tünet aminél azt mondják, hogy nem elég "erős" a tabletta és általában magasabb hormon tartalmút írnak. De ebből a hatóanyagúból erősebb nem nagyon létezik. Igazából még ezt az 1-2 nap pecsételést is inkább elviselem, mint valami olyan mellékhatást ami mindennapos kellemetlenséggel jár.
Volina és yadine a két tabletta. Kíváncsi lennék, hogy valaki váltott-e egyikről a másikra sikeresen. Olvastam már, hogy teljesen ugyanazt a hatóanyagot javasolta váltásként valakinek a nőgyógyász. De nem tudom eldönteni, hogy ő csak egy rossz szakember volt aki azt se tudja mit ír fel, vagy éppen pont ez volt az oka, mert a gyakorlatban ez is számíthat
Most vagy kérek egy teljesen más összetételűt a nőgyógyásztól,vagy kíváltok egyet a régebben beváltból. De ha az utóbbi nem segít az még 3 hónappal kitolja a probléma megoldását. Ez a dilemmám.
Gondolom most valami több fázisút javasolna.(de ez se biztos) Kissé tartok a másfajta, lehet, hogy rosszabb mellékhatásoktól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!