Terhesség, vagy vakbél lehet? Félek.
Sziasztok! Sajnos hipohondriával küzdök, ma megyek orvoshoz, de megnyugodni képtelen vagyok. A menzeszem 13-án jött meg, előtte 8-án közösültünk a párommal, óvszer + megszakitásos védekezéssel. A menzesz rendben, a szokásosan lezajlott, 17-én, mikor még enyhe menzeszem volt is közösültünk, óvszerrel + megszakítással. Mind a ketten egymással vesztettük el a szüzességünk, az óvszer sosem szakadt ki. 18-án (szombaton) délután a jobb oldalamon, a csípőcsontomnál valamivel lejjebb fájdalmat érzek, periódikusan, tehát néha megszűnik, máskor visszajön, de nem fáj folyamatosan, csak ha lépek, vagy úgy mozog a lábam. Emellett rossz közérzetem, fejfájásom és szédülésem is volt, hányinger, hasfájás. Néha máshova is (ha fekszek) kisugárzik a fájdalom feljebb. Lázat nem tudok, mikor ""lázasan"" éreztem magam nem volt kéznél lázmérő eszköz. Segítsetek, kérlek!
Előre is köszönöm.
Menstrualtal es vedekeztetek. Hogy lennel mar terhes?
A tobbire nem tudom a valaszt, de majd az orvos valaszol.
Szex utáni izomhúzódás, izomláz.
Széklet gondok.
Emésztési probléma - szélgörcs.
Menzesz utóhatása.
Remélem ma a dokinál kiderül, hogy mi okozta pontosan a tüneteid.
Mellesleg: ha gumival védekeztek, nem kell plusz megszakítással "védekezni" (az amúgy sem védekezés), főleg, ha nem szakad ki a gumi.
Terhes tuti nem lehetsz. Méhen kívüli sem.
By the way: lehet épp vakbél, de azt majd a doki hivatalosan megállapítja. (Hőemelkedés, hányinger/hányás, jobb oldali lágyéki fájdalom, bevont nyelv, lágyéki nyirokcsomó duzzanat, fekvőhelyzetből felüléskor, hirtelen jobb alhasi/jobb oldali fájdalom.)
Lágyéki nyirokcsomóid be vannak dagadva? Ha nem, akkor nem vakbél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!