Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség, vagy vakbél lehet?...

Terhesség, vagy vakbél lehet? Félek.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Sajnos hipohondriával küzdök, ma megyek orvoshoz, de megnyugodni képtelen vagyok. A menzeszem 13-án jött meg, előtte 8-án közösültünk a párommal, óvszer + megszakitásos védekezéssel. A menzesz rendben, a szokásosan lezajlott, 17-én, mikor még enyhe menzeszem volt is közösültünk, óvszerrel + megszakítással. Mind a ketten egymással vesztettük el a szüzességünk, az óvszer sosem szakadt ki. 18-án (szombaton) délután a jobb oldalamon, a csípőcsontomnál valamivel lejjebb fájdalmat érzek, periódikusan, tehát néha megszűnik, máskor visszajön, de nem fáj folyamatosan, csak ha lépek, vagy úgy mozog a lábam. Emellett rossz közérzetem, fejfájásom és szédülésem is volt, hányinger, hasfájás. Néha máshova is (ha fekszek) kisugárzik a fájdalom feljebb. Lázat nem tudok, mikor ""lázasan"" éreztem magam nem volt kéznél lázmérő eszköz. Segítsetek, kérlek!

Előre is köszönöm.

2023. febr. 23. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk amit leírtál sem a terhességre, sem a vakbélre nem jellemző.
2023. febr. 23. 12:37
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet?!
2023. febr. 23. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem nincs komoly bajod. Ha terhes maradtál óvszer mellett, hívd a gyereket David Copperfieldnek. Lehet, hogy bújkál benned valami, azt a háziorvosodnak elmondhatod. A nemi életed részleteit és a saját ötleteidet kihagyhatod, szorítkozz nyugodtan a tünetekre. Hidd el, hogy az orvosnak is gazdag a fantáziája.
2023. febr. 23. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
69%

Menstrualtal es vedekeztetek. Hogy lennel mar terhes?

A tobbire nem tudom a valaszt, de majd az orvos valaszol.

2023. febr. 23. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Tegnap már kérdezted. És úgy írjuj,hipochondria. Pszichológust keress, az kell a te bajodra.
2023. febr. 23. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Szex utáni izomhúzódás, izomláz.

Széklet gondok.

Emésztési probléma - szélgörcs.

Menzesz utóhatása.

Remélem ma a dokinál kiderül, hogy mi okozta pontosan a tüneteid.

Mellesleg: ha gumival védekeztek, nem kell plusz megszakítással "védekezni" (az amúgy sem védekezés), főleg, ha nem szakad ki a gumi.

Terhes tuti nem lehetsz. Méhen kívüli sem.

By the way: lehet épp vakbél, de azt majd a doki hivatalosan megállapítja. (Hőemelkedés, hányinger/hányás, jobb oldali lágyéki fájdalom, bevont nyelv, lágyéki nyirokcsomó duzzanat, fekvőhelyzetből felüléskor, hirtelen jobb alhasi/jobb oldali fájdalom.)

Lágyéki nyirokcsomóid be vannak dagadva? Ha nem, akkor nem vakbél.

2023. febr. 23. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Ha csak akkor fáj amikor lépsz, valami kisebb mozgásszervi dolog lehet. Fölöslegesen görcsölsz a semmin.
2023. febr. 23. 12:58
 8/10 anonim ***** válasza:
23%
Ha vakbél lenne, nem a csípőcsont alatt fájna.
2023. febr. 23. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Simán átsugárzik a fájdalom vakbéltől. Én gyomorrontás gyanúval mentem el a háziorvoshoz, egyből a sürgősségire küldött, azonnal műtöttek, még épp időben. A vakbelemnél csak nyomásra fájt, de átsugárzott mindenhova máshova.
2023. febr. 23. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
35%
A vakbél a büdös életben nem sugározna a csipőcsont ALÁ. nagyon jellegzetes a helye, és nem ilyen most fáj, meg most nem.
2023. febr. 23. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!