Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves vagy, hány napig...

Hány éves vagy, hány napig menstruálsz és kb hány tampont vagy betétet használsz el ez alatt?

Figyelt kérdés

Én most leszek 33, általában 2-4 napig van vérzésem, és kb 5-6 tampont használok el, csak az első időszakban, aztán annyira nincs semmi, csak barnázás, hogy ki is szoktam venni. Tini korom óta ilyen.

Ti hogy vagytok vele?

2023. febr. 22. 21:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
24 éves vagyok, 6-7 napig tart és majdnem egy doboz tampont elhasználok, elég erős a vérzésem.
2023. febr. 22. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
17 vagyok 7napig tart és nálam is el fogy majdnem 1 doboz
2023. febr. 22. 21:35
 3/11 A kérdező kommentje:

Szerintem ember nincs aki erre izgul, de biztos van ilyen is.

🙈

Na mindegy.

Évek óta írom a Clue nevű alkalmazásba, és általában egy, max két napot erős,aztán csak barnázás van még 1-2 napig.

Az első napokban gyakran szédülök, letargikus vagyok, pár másodpercre elfehéredik a világ ha hirtelen kelek fel.

Ez lehet anémia? Eddig azt hittem ez normális.

2023. febr. 22. 22:55
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Vérvételből kiderül.

De a szédülés meg világkifehéredés inkább alacsony vérnyomás lesz.

És a problémádon amúgy mit segítenek a válaszok???

2023. febr. 22. 22:59
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
28, 3-4 napig tart, nem használok tampont. Napi kb 10 ml jön ki. Én is szédülök, alacsony vérnyomással szenvedek ilyenkor.
2023. febr. 22. 23:09
 6/11 A kérdező kommentje:

Mert eddig azt hittem ez a ciklus hossz normális, mert mindig ilyen volt. Különösen nem hiányzott, hogy még 2-3 napot szenvedjek vele, azt hittem ennyi eltérés természetes lehet.

Ma láttam egy tiktok videót, ahol férfiakat kérdeztek meg erről, és a komment szekciót átolvasva ezek szerint az én ciklusom akkor nem átlagos.

Kicsit meg is vagyok rémülve, hogy valami nem oké odalenn? Esetleg pl ennyivel kisebb a méhem? Rég nem vagyok már tini, szóval tuti kifejlett már.

Abban reménykedek, hogy másnak is ilyen?

2023. febr. 22. 23:12
 7/11 anonim ***** válasza:
18%
24 éves, 5 napig, és betétet használok. Always éjszakai általában, és sokat elhasználok, mert van amikor bele is pisilek + ilyenkor nem szoktam pisilés után sem törölni hiszen úgyis felszívja a maradékot.
2023. febr. 23. 07:13
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

#6. "Mert eddig azt hittem ez a ciklus hossz normális, mert mindig ilyen volt."

Miért, hány napos a ciklusod? Mert erről sehol egy szót sem írtál eddig😶

2023. febr. 23. 07:47
 9/11 anonim ***** válasza:
57%
#6Mint írtam, nekem is ilyen, mióta van. Soha nem tsrtottc5 napnál tovább, az átlagos a 3-4 nap. Nem hiszem, hogy 12 éves korom óta gond van vele.
2023. febr. 23. 11:18
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
6.nap kb 20db betét. libresse.
2023. febr. 25. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!