Hány éves vagy, hány napig menstruálsz és kb hány tampont vagy betétet használsz el ez alatt?
Én most leszek 33, általában 2-4 napig van vérzésem, és kb 5-6 tampont használok el, csak az első időszakban, aztán annyira nincs semmi, csak barnázás, hogy ki is szoktam venni. Tini korom óta ilyen.
Ti hogy vagytok vele?
Szerintem ember nincs aki erre izgul, de biztos van ilyen is.
🙈
Na mindegy.
Évek óta írom a Clue nevű alkalmazásba, és általában egy, max két napot erős,aztán csak barnázás van még 1-2 napig.
Az első napokban gyakran szédülök, letargikus vagyok, pár másodpercre elfehéredik a világ ha hirtelen kelek fel.
Ez lehet anémia? Eddig azt hittem ez normális.
Vérvételből kiderül.
De a szédülés meg világkifehéredés inkább alacsony vérnyomás lesz.
És a problémádon amúgy mit segítenek a válaszok???
Mert eddig azt hittem ez a ciklus hossz normális, mert mindig ilyen volt. Különösen nem hiányzott, hogy még 2-3 napot szenvedjek vele, azt hittem ennyi eltérés természetes lehet.
Ma láttam egy tiktok videót, ahol férfiakat kérdeztek meg erről, és a komment szekciót átolvasva ezek szerint az én ciklusom akkor nem átlagos.
Kicsit meg is vagyok rémülve, hogy valami nem oké odalenn? Esetleg pl ennyivel kisebb a méhem? Rég nem vagyok már tini, szóval tuti kifejlett már.
Abban reménykedek, hogy másnak is ilyen?
#6. "Mert eddig azt hittem ez a ciklus hossz normális, mert mindig ilyen volt."
Miért, hány napos a ciklusod? Mert erről sehol egy szót sem írtál eddig😶
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!