Ez lehet méhen kívűli terhesség?
Sziasztok!
Szombaton jelentkeztek az első tüneteim. Legutóbb 17-en, a menstruációm utolsó napján voltunk együtt a barátommal, GUMI+MEGSZAKÍTÁSSAL. A jobb oldalon a vakbelemnél fáj, ha mozog a lábam, illetve szédülök és néha rossz a közérzetem, hányingerem van. lehet, hogy lázam is volt, habár mikor úgy éreztem magam, nem volt a közelben lázmérő. Ez mi lehet, lehet méhen kívüli terhesség? Aggódok!
Február 17?
Akkor tuti nem! Ilyen korai méhen kívüli terhesség még nem okoz semmilyen tünetet!
Ha nem szakadt ki a gumi, nem lehet terhesség. Azért nem lehet ennyire könnyen teherbe esni.
17-dike óta 5 nap telt el...annyi idő alatt még be sem ágyazódik...plusz menstruációd utolsó napján nagyon kicsi az esélye a tűszőrepedésnek.
Ez így mind egyben körülbelül lehetetlenné teszi, hogy méhen kívüli terhességet érezz.
Nem gyulladt vajon be a vakbeled?
Például ezek:
Hasfájás
Fájdalmas mozgás
Hányinger
Székelési problémák (hasmenés, székrekedés)
Étvágytalanság
Hőemelkedés
Szélszorulás
Nagyon szívesen.2-es voltam
Ha terhes lennél nem jött volna meg.
És ha gumit használtok, és még ki is veszi, szerintem egyenlő a nullával.
De, ha attól megnyugszol, csinálj egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!