Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Néha szürkés folyás, és...

Néha szürkés folyás, és visszatérő irtitációérzetet megoldhatja a Gynophilus?

Figyelt kérdés

Néha a folyás is bővebb. Az irritáció meg hol van, hol nincs. Egyik nap tökre idegesít, másnap meg teljesen elmúlik. 1-2 hónapja így megy.

Voltam nőgyógyásznál vele 2 hete, aki csak citológiát csinált, mert szerinte az is kimutat majd mindent. Hát nem. P2 lett és minden rendben volt rajt, semmi baci, ilyesmi. Kértem időpontot más maszekhoz, 4 hét múlva adott. Az viszont nagyon soká lesz. Mit csináljak? Marha ideges vagyok. Én már elsőre is hüvelyváladéktenyésztést szerettem volna. Lehet csak ph borult fel? Azt se nézte a doki. Talán a Gynophilus segít rajtam?

2023. febr. 22. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ûdvözöllek! A folyàsnak van egy elôirt kezelési protokolja. Elôbb egy teljeskörû tenyésztéses kivizsgàlàst kell végezni pl; baktérium+gomba+virùsszerû lények. Utànna a kapott eredménynek megfelelô kezelést kell adni Neked és a pàrodnak, majd megismételni a vizsgàlatot, hogy meggyògyultak-e màr.
2023. febr. 22. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Masik dokihoz nem tudsz hamarabb menni?
2023. febr. 23. 15:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Felhívtam most többet is, 8-án tudok legelőször menni mindet egybevéve. (Sztk-t meg maszekot is hívtam.) Az is elég soká van. Addig kezeljem magam vmivel szerintetek?
2023. febr. 25. 20:24
 4/7 anonim ***** válasza:

2 es vagyok, nem ertem a lepntozasom okat...

Meg az is sok ido sajnos. Addig probalkozhatsz valamivel, de nem tudom fog e segiteni. Hasonlo gondom volt, nekem gombat allapitottak meg. A tenyesztes eredmenyem jovo hetre lesz meg. Jobbulaat kivanok. Esetleg kozeli masik varosban meg kereshetsz dokit. Merre laksz?

2023. febr. 26. 07:41
 5/7 A kérdező kommentje:
A tenyésztés mennyi idő alatt van meg? 2 hét?
2023. febr. 27. 11:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem csutortok delutan vettek le es ma kb egy oraja megjott az eredmeny. A doki 4-5 napot mondott.
2023. febr. 27. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a gynophillustól kaptam fájó, gyulladásos tüneteket. Előtte semmi tünetem sem volt.
2023. júl. 2. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!