Diéta miatt elvesztettem, hogyan szerezzem vissza a menstruációmat?
Figyelt kérdés
Drasztikus diéta miatt fogytam le, és a menstruációm és ezért ment el. Már több mint 3 hónapja nem menstruálok. Viszont másfél hónapja már naponta ötször eszem, plusz gyümölcsöt naponta, amikor megkívánok, tehát annyit eszem amennyit a fogyóm elött is. Nyilván híztam és már teljesen normálisan nézek ki (környezetem szerint is), mégis ezen a téren nincs változás. Hogyan szerezzem vissza? Mennyi idő kell még hogy visszaálljon?2023. febr. 21. 16:25
2/6 anonim válasza:
AZ egésséggel nem érdemes játszani, mert az nagyon megbosszulja magát.
Gondolom 165 centi és 35 kiló voltál.
3/6 A kérdező kommentje:
Sohasem mértem magam mivel úgy gondoltam hogy mindegy hány kiló vagyok, csak lapos hasam legyen és hiába volt kicsi mégis nagynak láttam azt így tovább fogyóztam. El is értem az áhított lapos hasat, viszont csak úgy hogy mellette úgy néztem ki mint egy anorexiás. Nem tudom hány kiló lehettem összeségében 5-6 kilót fogyhattam.
2023. febr. 21. 16:33
4/6 A kérdező kommentje:
Viszont előtte is rendben volt a bmi-m, sosem voltam kövér ezért esett ennyire rosszul az a mínusz 5-6 kiló
2023. febr. 21. 16:36
5/6 anonim válasza:
Azért ha 5-6 kilótól elmarad a menstruáciod, akkor vagy eleve alultáplált voltál vagy nem emiatt maradt el.
Honnan tudod, hogy 'rendben volt' a bmi-d..? Ahhoz kell tudnod a testsúlyodat kilogrammban.. de te sosem mérted magad allitasod szerint.
Most akkor mérted magad, nem mérted magad...?
6/6 anonim válasza:
5-6 kg mínusznál ha elmegy a menzeszed akkor már eleve egy alacsony súlyból fogytál.
Megoldás: visszahízol minimum 3-4-t - vagy még többet és TALÁN visszaáll az is.
Ha nem, akkor elballagsz orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!