Mi lehet ez a duzzanat a nemi szervemen?
Figyelt kérdés
Jó ideje nem borotválom teljesen, csak a bikinivonalam, sosem volt még csak kipattogva sem a bőröm. Most kijött a jobb szeméremajkamon valami duzzanat, fáj, kb akkora, mint egy mogyoró, kemény, 2 nap alatt lett ilyen. Megnyomni nem mertem, tettem rá ecetes borogatást, de mégis mi a fene lehet? Furunkulus?2023. febr. 15. 17:47
1/10 anonim válasza:
Ûdvôzôllek! Az ecetes borogatàs nem megfelelô ilyen problémàra! Valòszinû egy szôrtûszôgyulladàs. Hagyni kell megérni, kamillàs tea vizével lehet mosogatni finoman.
2/10 A kérdező kommentje:
Az lehet ilyen óriási? Szent isten, nem gondoltam volna. Sajna nincs itthon kamilla, nem tudom, hogy Bepanthenes dunsztkötés érhet-e valamit.
2023. febr. 15. 17:57
4/10 A kérdező kommentje:
Borzalmas. Soha nem volt ilyenem, pláne nem ott.
2023. febr. 15. 18:14
5/10 anonim válasza:
Ne aggód túl, ha nagyon zavar menj el a sebészetre megnézik és ellátnak tanáccsal, hogy mit tegyél.
6/10 anonim válasza:
Kérdező, milyen a színe ennek a cuccnak? Azóta mi lett?
Szexuális kontaktus volt a tünetek megjelenése előtti 2 hónapban?
7/10 A kérdező kommentje:
Elmúlt, nem tudom mi lehetett, ki nem fakadt, csak szimplán eltűnt. Pont tegnap ellenőriztem.
2023. ápr. 24. 07:08
9/10 A kérdező kommentje:
Jah, biztos az utcasarkon kaptam el. Mindegy, legalább telt kannásborra
2023. ápr. 25. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!