Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátom szerint fura a...

Szuszi95 kérdése:

A barátom szerint fura a szagom odalent?

Figyelt kérdés

Még nem feküdtünk le, de megjegyezte hogy fura az illata a puncimnak. Pedig naponta zuhanyzok, nem viszem se túlzásba a tisztálkodást, de azért igényes vagyok, nyírom a szőrzetem is. Nincs nemi betegségem, pár hete voltam nővyógyásznál, az eredményem is negatív.

Azért eléggé elveszi az önbizalmam. Nem tudom mit csináljak.

2023. febr. 14. 09:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Illatosított tisztasági betétet nem szeretnél használni?
2023. febr. 14. 09:11
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Mondjuk ha már bogarat tesz a füledbe, akkor azt is elárulhatná, hogy mi az amit furának tart? Lehet közelebb vinne a megoldáshoz. Így csak szorongás alakul ki benned, ami a későbbiekben még több problémát okozhat.
2023. febr. 14. 09:17
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem keress egy másik pasit, esetleg olyat, aki látott már nőt közelről.
2023. febr. 14. 09:20
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem természetes, hogy délután, este már nem olyan friss illatú az ember odalent, mint frissen fürdés után.

Ezt úgy szokták megoldani, hogy együttlét előtt megmosakszanak a párok odalent, és akkor nem lesz kellemetlen szitu pl. orális szex esetén.

Illatosított betétet ne használj, mert arra sokan érzékenyek és mindenféle bajuk lesz tőle.

2023. febr. 14. 09:21
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Egészséges puncinak nem szaga van,hanem illata.Lehet a barátod azt képzelte hogy parfüm illatú,mert ezt tapasztalta más nőknél.
2023. febr. 14. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem keress értelmes férfit, olyant, akinek már VOLT dolga nővel, nem egy szűz kisfiú.

Exem ugyanilyen balf...ságokkal traktált, gyönyörűen megalapozta a szexuális életemet. :(

2023. febr. 14. 13:03
 7/12 anonim ***** válasza:
23%
Az egyéni szagérzékeny (jelen esetben férfiaknál) meglehetősen eltérő, mint ahogy a női nemiszerv szaga/illata is, így aztán van aki mindig büdösnek (furának) vagy vágykeltő illatúnak tarthatja ugyanazt. Elvben ugyan tejsavat termelő mikroorganizmusok vannak jelen nagy számban, de a bőrön normálisan jelelevő és büdös illatú vajsavat termelők is vannak ott. Így aztán a vajsav aránya lehet kisebb vagy nagyobb, ami megint csak egyéni.
2023. febr. 14. 13:52
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
korod?
2023. febr. 14. 15:55
 9/12 anonim válasza:
13%
Szia. A szőrzeted nem szabadna nyírni. Biológiailag fontos.
2023. febr. 14. 17:31
 10/12 anonim válasza:
100%
Az illatos betét csak tüneti kezelés.
2023. febr. 14. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!