Még nem feküdtünk le, de megjegyezte hogy fura az illata a puncimnak. Pedig naponta zuhanyzok, nem viszem se túlzásba a tisztálkodást, de azért igényes vagyok, nyírom a szőrzetem is. Nincs nemi betegségem, pár hete voltam nővyógyásznál, az eredményem is negatív.
Azért eléggé elveszi az önbizalmam. Nem tudom mit csináljak.
Illatosított tisztasági betétet nem szeretnél használni?
2023. febr. 14. 09:11
2/12 anonim válasza:
Mondjuk ha már bogarat tesz a füledbe, akkor azt is elárulhatná, hogy mi az amit furának tart? Lehet közelebb vinne a megoldáshoz. Így csak szorongás alakul ki benned, ami a későbbiekben még több problémát okozhat.
2023. febr. 14. 09:17
3/12 anonim válasza:
Szerintem keress egy másik pasit, esetleg olyat, aki látott már nőt közelről.
2023. febr. 14. 09:20
4/12 anonim válasza:
Szerintem természetes, hogy délután, este már nem olyan friss illatú az ember odalent, mint frissen fürdés után.
Ezt úgy szokták megoldani, hogy együttlét előtt megmosakszanak a párok odalent, és akkor nem lesz kellemetlen szitu pl. orális szex esetén.
Illatosított betétet ne használj, mert arra sokan érzékenyek és mindenféle bajuk lesz tőle.
2023. febr. 14. 09:21
5/12 anonim válasza:
Egészséges puncinak nem szaga van,hanem illata.Lehet a barátod azt képzelte hogy parfüm illatú,mert ezt tapasztalta más nőknél.
2023. febr. 14. 09:25
6/12 anonim válasza:
Szerintem keress értelmes férfit, olyant, akinek már VOLT dolga nővel, nem egy szűz kisfiú.
Exem ugyanilyen balf...ságokkal traktált, gyönyörűen megalapozta a szexuális életemet. :(
2023. febr. 14. 13:03
7/12 anonim válasza:
Az egyéni szagérzékeny (jelen esetben férfiaknál) meglehetősen eltérő, mint ahogy a női nemiszerv szaga/illata is, így aztán van aki mindig büdösnek (furának) vagy vágykeltő illatúnak tarthatja ugyanazt. Elvben ugyan tejsavat termelő mikroorganizmusok vannak jelen nagy számban, de a bőrön normálisan jelelevő és büdös illatú vajsavat termelők is vannak ott. Így aztán a vajsav aránya lehet kisebb vagy nagyobb, ami megint csak egyéni.
2023. febr. 14. 13:52
8/12 anonim válasza:
korod?
2023. febr. 14. 15:55
9/12 anonim válasza:
Szia. A szőrzeted nem szabadna nyírni. Biológiailag fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!