Úgy tűnik hüvelygombám van, beliema effect plus jó lehet rá?
18 éves vagyok és borzasztó kellemetlen ez számomra, ha bemegyek a gyógyszertárba egyáltalán ki adnak nekem bármilyen gyógyszert erre?
Arról nem is beszélve, hogy mindenkinek az lesz az első gondolta, hogy fűvek fával csinálom azért kaptam el valamit...
Senkit nem erdekel a huvelygombad a gyogyszertarban, megnyugodhatsz...:D
Ennyire ne legyen mar uldozesi maniad, tok gyakori dolog es nem csak szexualis uton lehet elkapni, olvasgass kicsit utana.
Nem ismerem ezt a keszitmenyt, de nekem sima kis gombanal a canesten kup es krem szokott hatni. Ha nem mulnak a tuneteid 5-7 napon belul, akkor orvos.
Köszönöm a gyors választ!
Olvasgattam a témában és tudom, hogy nem csak szexuális úton lehet elkapni. Viszont kaptam már ez miatt egy "kedves" beszolást, hogy nem kéne mindenkivel...
A patikusok ugyanolyan természetességgel adnak hüvelykúpot, aranyérkenőcsöt, vazelint, mint mondjuk fájdalomcsillapítót. Nem morfondíroznak rajta, kinek miért van ezekre szüksége.
A hüvelygomba nem kimondottan nemi betegség, és higiéniás elhanyagoltságra sem utal. Szinte minden nőnek előjön az élete folyamán legalább egyszer-kétszer (strand után, antibiotikum szedése esetén stb.), akinek hajlama van rá, lehet sűrűn visszatérő is. Szégyenkezni nem kell miatta, de világgá sem kell kürtölni, max. annak említsd, akiben megbízol!
Canestennel próbálkozz szerintem, van 1 db-os, 3 db-os kiszerelés is, ill. a kombiban krém (viszketésre). Enyhe hüvelygombára be szokott válni. Ha mégsem, akkor nőgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!