Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mell szélén (izomnál) nyirokcs...

Mell szélén (izomnál) nyirokcsomót érzek. Ez nyirokcsomó lehet?

Figyelt kérdés

Általános vérképem január 9.-én tökéletes lett. Immumológiát is néztek, ott sincs eltérés. Hormonvérvétel is jó lett.

Ezt követően január 19.-én voltam nógyógyásznál, kiváncsiságból (épp mensi előtt voltam, és megszokott duzzadni a mellem) mondtam, nem-e nyomkodná meg, mert én mindig csomósnak érzem. Azt mondta minden rendben, àtnyomkodta mindkettőt.

Majd valahogy odanyultam ezt követően, kb 2 hete és a mell felső szélén, inkább a mell izmokhoz felfele közel (honalj fele). Bocsi hogy így írtam le, remélem tudjátok mire gondolok. Ekkor mentem reumatológiára egyéb más gonddal, ott az orvost megkértem hogy nézzen azért rá. Először nem észlelte ott, majd inkább semmit nem mondott, max hogy ez egy nyirokcsomó lehet.

Igazából énis azt érzem, olyan kis csomó, ami max 1 cm és mozgatható jobbra balra, és nem fáj.

Ha nem tapizom magam észre se veszem.

Viszont parás, pánikolós vagyok. Megijedtem. A nőgyógyász észlelte volna ha baj van? Köszönöm, ha nem rémisztgettek, ígyis túl gondolom a dolgokat.

Nőgyógyászhoz 16.-án megyek újra.

2023. febr. 9. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet zsircsomò is,- ne pànikolj idô elött!
2023. febr. 9. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
16. már nincs messze, addig próbálj másra fókuszálni, hogy eltereld a figyelmed a pánikolásról. Mindenesetre a legjobb és legtöbb,amit tehetsz, hogy megmutatot az orvosnak, úgyhogy legalább abban találd meg a nyugalmad, hogy megtettél mindent azzal, hogy időpontot kértél. Ez bármi lehet,biztosat a doki fog mondani. Addig meg kezdj el nézni egy jó sorozatot!
2023. febr. 11. 22:31
 3/3 A kérdező kommentje:

2-es:)

Köszönöm szépen!

Háziorvos látott, úgy tudom ő főorvos belgyógyász is.

Megmutattam neki, megtapogatta. Azt mondta hogy ez egy babnyi nyirokcsomó, jóindulatú, jól mozgatható. Minden okés. De figyeljük, ha nem múlik akkor majd elküld a biztonság kedvéért mammográfiára.

Oszintén? Akkor megnyugtatott ott, viszont azóta is kattogok. Hülye vagyok ugye? + hipohonder.. ez tuti sajnos.

Folyamat itt olvasgatok dolgokat.

Megemlítettem neki,hogy kaptam sok hormont inszemináció miatt.

Valamint amit említettem, hogy új parfűmöt használok, és érdes lett a mellkasom is tőle, ez alapból fura volt az utóbbi időben… és akár ez is okozhatja.

Szerinted nyugodjak meg ha Ő ezt mondta ? Alaposan megnyomkodta tényleg.

2023. febr. 11. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!