Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogazmásgátló mellékhatása...

Fogazmásgátló mellékhatása lehet?T apasztalt valaki már ilyet?

Figyelt kérdés

9 hónapja szedek fogamzásgátlót(Novynettet)

Az utóbbi időben észre vettem, hogy gyorsabb fej mozdulatok után(vagy a tesin bukfenc után) beszédülök ami eddig nem volt így.

Terhesség kizárható 100% mivel 1.januárban voltam nő dokinál aki még csak érettlen tüszőket sem látott 2. mindig használunk mellé óvszert is mivel könnyen elkapok bármit is.

Van aki ezt tapasztalta, vagy keressem fel a dokit?

2023. febr. 8. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Szia! A baràtnôm is ezt szedi lassan 1 éve de nincs megelégedve vele, mert lecsökkent a libidòja. Idegesebb most mint koràbban és lehangolt is. Tervezi, hogy àttér egy màsik fogamzàsgàtlòra a közeljôvôben.
2023. febr. 8. 18:38
 2/3 anonim ***** válasza:
81%
Nőgyógyásszal konzultálva jó lenne ha tablettát váltanál.
2023. febr. 8. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem gumi mellé nem kell szedni tablettát nem túl egészséges.

Nekem több mellékhatás is lett, az egyik a borzalmas szűnni nem akaró migrénes fejfájáa volt, letiltottak róla, nem szedhetek.

2023. febr. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!