Petefészek cisztával mi a teendő?
Ezt állapították meg nálam, azt mondta az orvos h kerüljem a cukros, lisztes ételeket.
És felszívódik v mi történik? Annyira lesokkolodtam hogy meg sem kérdeztem
Azt mondta hogy több kisebb, gyógyszert nem mondott
Kérdezte hogy fog.gátlót szedek e, nem szedek nem is szedtem sosem mert eléggé hízékony vagyok, de ha muszáj akkor persze szedném
Voltam endokrinológusnál is, vérvételen is azt a papírt is vittem, miszerint "enyhe PCOS+ IR" akkor lehet h ezért mondta a nőgyógyász is
de csak cukor,liszt mentes étkezést javasoltak... és ettől el fog múlni? :|
Ha tényleg van ir, akkor önmagában nem elég a liszt és cukor kizárása. Mert ettől még tudsz úgy étkezni, hogy az ne legyen ideális. Persze irányadónak mindenképp jó.
A 160 gramm szénhidrát diétának nézz utána. Az a lényege, hogy adott mennyiségű szénhidrátot meg kell enni egy nap, de lehetőleg a lassan felszívódóakat kell előnyben részesíteni és több kis étkezésre elosztani
Mio inozilt szedek napi 2 gr-ot, aminek eddig hatását nem érzem
A 160 gr-os diétát tudom 30-20-60-20-30 gramm szénhidrát étkezésenként, ami nem mindig jön össze sajnos iskola miatt, de próbálkozom
Igen, nehéz állandóan kiméregetni
Főleg, hogy ki is néznek mindig, hogy én miért hozom "dobozokban" a kaját, többiek pedig péksüti/szendvics....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!