Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Indokolatlanul erős görcs...

Indokolatlanul erős görcs menzesz 5. Napján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A megszokottól eltérő, különösen fájdalmas görcseim vannak de ez már a ciklusom 5. Napja. Olyan mintha most jönne meg. Erősebb vérzéssel is jár. Nem is szokott 5 napig tartani. Nem csináltam tetszet mivel megjött.. épp eléggé fájt a szívem miatta. Attól hogy megjött lehet méhen kívüli terhesség? Nem tudom mi indokolhatná ezt az állapotot..

2023. febr. 6. 10:44
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Én elmennék az orvoshoz. Ő rögtön látja, ha méhen kívüli.
2023. febr. 6. 10:56
 2/2 anonim ***** válasza:
22%

Hogy látná már, ha időre jött a menzesze, azaz ha véletlen méhen kívüli terhes lenne, akkor se lenne több 4 hetesnél...

4 hetes terhességet meg méhen belül se lehet látni, nemhogy méhen kívül.

Egyébként a méhen kívüli terhességnél jellemzően késik a vérzés, utána meg ilyen kávézacc szerű barnás vérzés jellemző, nem rendes menstruációs vérzés.

Szimplán megjött, nem vagy terhes. Ha ennyire aggódsz, csinálj egy tesztet, mert a teszt méhen kívüli esetén is pozitív lenne.

2023. febr. 6. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!