Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell aggódnom emiatt?

Kell aggódnom emiatt?

Figyelt kérdés

3 éve pco-t állapítottak meg nálam, a menstruációm rendszertelen, fogamzásgátlót nem szedtem sose.

2022 májusban volt meg, utána november, és legutóbb januárban jött meg, viszont nagyon gyenge, alig vérzek, volt nap amikor minimálisam több volt, volt hogy barnázás volt, viszont ez már 2 hete tart.

Február 13.ra kaptam időpontot nőgyógyászhoz. Nem tudom várjak e addig, vagy menjek sürgősen orvoshoz.

Fájdalmaim nincsenek.

2023. febr. 5. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Szia! A vèrzèsi rendellenesèg megjelenèsi formájából a kiváltó okra pl. Hormonzavar, gyulladás, stb állapot legtöbbször nem lehet következtetni, ezèrt bármilyen is a vèrzèszavar jellege, mindig gondos kivizsgálás szûksèges. Jobb lenne, ha hamarabb orvoshoz tudnál menni!
2023. febr. 5. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:

De fogadnának hamarabb nőgyógyásznál vagy sűrgősségire kéne menni? Bozinytalan hova tudnék fordulni.

Háziorvosnál is voltam csak egy sima beutalót adott

2023. febr. 5. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Egy jó Nôgyógyász fogadni fog, ha sûrgôssègre hivatkozol.
2023. febr. 6. 00:58
 4/4 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem sürgősségi probléma. A vérzésed mindig is rensdszertelen volt, a barnázás a meglévő hormonproblémna következménye. Nem ömlik belőled a vér, tehát nem akut probléma. Kérj egy időpontot és kész.
2023. febr. 6. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!