Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem menstruálok?

Miért nem menstruálok?

Figyelt kérdés
Három hónapja nem menstruálok és nem tudom, hogy kellene-e orvoshoz fordulnom. Terhes nem vagyok és már 6 éve menstruálok, szóval nem gondolom, hogy az lenne a baj, hogy nem állt még be. Körülbelül 1 éve kezdődött, hogy 40 naposak a ciklusaim, amikor megjön állatira fáj a hasam, volt, hogy nem is tudtam elmenni itthonról emiatt. De ennyi kimaradás még nem volt és tanácstalan vagyok.
2023. febr. 2. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Hat egyertelmuen orvos. Lehet hogy ciszta, polip vagy endometriozis is.
2023. febr. 2. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
8%
Szia! Lehetséges, hogy vérszegény lennél? Utánna kellene járnod! Más számos ok is lehet a háttérben, mint pl. Hormonzavar, vagy erős diéta esetén is szokott ilyen előfordulni fiatal nőknél. Ha nem jönne meg a következő hónapban sem a menstruációd,- akkor fontos lenne Nőgyógyászhoz fordulnod!
2023. febr. 3. 01:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek, orvos.

De nem azt mondom, felesleges előre pánikolni, meglehet hogy nincs baj. Orvos inkább azért kell, hogy TUDD, hogy mi van veled, és ne csak láttatlanban tippelgessünk az interneten.

Terhesség mellett sok más oka is lehet, és nem gyakori nőknél az ilyen, de olyat is ismertem, akinél előfordult több havi kimaradás és utána semmi baja nem volt...

Mi viszont innen a távolból nem fogjuk tudni megmondani sajnos, hogy van-e bajod, és hogyha igen, akkor mi.

2023. febr. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!