Nyomásra tej szivárgás a mellből, 1.5 éve már nem szoptatok. Normális ez ?
Figyelt kérdés
4 hónapig szoptattam a fiam, tovább nem sikerült, elapadt a tejem, azóta már 1.5 év eltelt és néha észreveszem, hogy nyomásra egy kis tej jön az egyiko mellemből, eléggé megrémít. Peteérés környékén szokott feszülni a mellem és most egy kicsit megnyomkodtam, meg a fiam játék közben meg is gyúrta a melleim és kicsit fájnak is ezért többet ,,simogattam,,. Már 1x fordult elő kb fél éve. Decemberben voltam rákszűrésen, akkor említettem ezt a dokinak hogy szivárgott tej a mellemből, de nem mondott úgy rá semmit. A szűrésen minden rendben volt, voltam egy általános vérképen is, ott is minden ok. Szerintetek menjek inkabb el még egyszer dokihoz, vagy ez még normális ?2023. febr. 2. 20:14
1/5 anonim válasza:
Az asszonynak is szokott néha tej jönni a melléből (ha szex vagy csak úgy random tapizom, játszom vele ) pedig a fiunk már 3 éves és 1 éve nem szoptatja
2/5 anonim válasza:
Normális, évekig jöttek cseppek nekem
3/5 anonim válasza:
Nekem is évekig még jött tej miután már nem szoptattam, azután egyszercsak elmúlt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is ez volt, pedig szintén rövid ideig tudtam szoptatni. A másik gyermekemmel akit meg 2 éves koráig szoptattam, nem volt így. Érdekes, hogy mitől lehet...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat
2023. febr. 8. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!