Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi miatt maradhat ki a menstru...

Mi miatt maradhat ki a menstruációm?

Figyelt kérdés

Bár van barátom és pettingelünk, még szűz vagyok tehát terhes nem lehetek de a biztonság kedvéért csináltam tesztet, mindkettő negatív lett úgyhogy ez kizárva. Sosem volt pontos ciklusom de tavaly év végén egészen beállt, a nőgyógyász ajánlotta is a hormonvizsgálatot az erős PMS tüneteim és a pattanásos arcbőröm miatt de mivel ekkor csak 1-2 napokat késett elvetettük. Most viszont február 2-a van és utoljára decemberben, 48 napja jött meg. Nem szoktam rástresszelni de kezdek aggódni. Ittam teákat amik kihoznák belőlem illetve maradtam itthon az utóbbi napokban betegség miatt megduzzadt nyirokcsomókkal de szerintem az ilyen jellegű betegségnek nincs hozzá köze. Covid gyanú is volt a családban de negatív lettem illetve egy kicsit felfáztam egyik nap, amiatt kimaradhat? Néha fájdogál is a hasam de még pecsételő vérzés sincs. Ezen kívül régebben volt bakteriális fertőzésem de mikor legutóbb jártunk a nőgyógyásznál vettek kenetet és akkor nem volt újra. Ezen kívül nem tudok már mire gondolni, szerintetek mi lehet? Van hogy csak úgy kimarad?

18/L

2023. febr. 2. 15:21
 1/3 anonim ***** válasza:
71%
Egyszeri alkalommal ez tök normális. Nem vagyunk gépek. 18 évesen még egyébként is fejlődő szervezet vagy.
2023. febr. 2. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem feküdtetek le miert csinàltàl tesztet?!

Pénzkidobás volt

2023. febr. 2. 18:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából próbálkoztunk már lefeküdni de eddig még nem jött össze (esetleges fertőzések miatt ott lent).
2023. febr. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!