Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet jóvá tenni a...

Mivel lehet jóvá tenni a szexet, ha sosem volt jó nekem?

Figyelt kérdés

Gyulladásom van sajnos gyerekkorom óta, minden leletem negatív de nem múlt el sosem. Már elzárkóztam teljesen a szextől, már nem tudok elmenni sem, beleuntam a fájdalomba mert sosem volt jó még a közelében sem voltam annak hogy jó legyen a behatolás.

Esetleg intimtorna, hüvelytágítók, síkosító használatával lehet nekem is jó? Vagy szerintetek nem feltétlen a gyulladástól fáj (mert tudok olyanról, aki így is szexszel) hanem más gond lehet (vaginizmus, lelki ok)?

Légyszíves ne olyan válaszokat írjatok, hogy menjek el orvoshoz, 10 évig mást sem csináltam, mindent kipróbáltam már, a kérdésemre válaszoljatok, hogy lehet-e javítani az életminőségemet ezzel a "gyógyíthatatlan" betegséggel. <3

2023. febr. 1. 17:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Amíg gyulladásban van, ne erőltessétek a behatolást. A gyulladást ki kell kezelni: orvos, gyógynövények, csak pamutbugyit hordj, magas hőfokon mosd és vasald is, tangát soha, a szőrt ne szedd le. Ha szedsz fogamzásgátlót, állj le vele. Vannak hüvelyflóra és pH helyreállítók, kísérletezz. Hormonkivizsgálás volt?

Ha a gyulladás ki lett kezelve és továbbra sem megy a szex, akkor szexuálpszichológus fog tudni segíteni.

2023. febr. 2. 07:06
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Intim torna és pszichológus. Ha nincs orvosilag kimutatható tünet, akkor lehet érdemes lenne a lelki okokat keresni. Nekem nagyon sokat segített a terápia, az önismeret fejlesztése. Szorongás, önértékelési zavarok, kiégés miatt mentem alapvetően , de ezeket annyira sikerült rendbe rakni, hogy szexuális téren is sokkal jobb a helyzet.
2023. febr. 2. 08:25
 13/15 anonim ***** válasza:
79%

Negatív a lelelted, szóval NINCSEN szervi bajod! Csak pszichés és azért fáj a behatolás.

Vagy mert szűk vagy, akkor pedig vagy kibírod a szr szexet vagy partnert váltasz, akivel passzoltok anantómiailag is.

2023. febr. 2. 12:38
 14/15 Maylu válasza:
52%

Szia!

Szerintem próbálj ki valamilyen síkosítót, de azok is irritálhatnak, te pedig érzékeny vagy. Esetleg, ha természetesebbet szeretnél használni ajánlom az avokádó-vagy kókuszolajat. Ezekből csak 100% tisztaságú (natúr, finomítatlan!) olajokat használj.

Itt olvastam róluk:

[link]

(A link címe ne zavarjon, nem csak ebben az esetben használhatók)

Vagy csak írd be google-ba, hogy természetes síkosítók már kidob pár oldalt a net. Próbáld végig őket, hátha valamelyik beválik. Illetve szerintem vegyél vmi játékszert is magadnak (pl. csiklóizgatót), mert segítenek és partner nélkül/partnerrel is bármikor használhatod. :)

Sok sikert és remélem sikerül meggyógyulnod. :)

2023. febr. 2. 16:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Az agyamban gyulladásba, az biztos
2023. febr. 3. 20:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!