Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet jóvá tenni a...

Mivel lehet jóvá tenni a szexet, ha sosem volt jó nekem?

Figyelt kérdés

Gyulladásom van sajnos gyerekkorom óta, minden leletem negatív de nem múlt el sosem. Már elzárkóztam teljesen a szextől, már nem tudok elmenni sem, beleuntam a fájdalomba mert sosem volt jó még a közelében sem voltam annak hogy jó legyen a behatolás.

Esetleg intimtorna, hüvelytágítók, síkosító használatával lehet nekem is jó? Vagy szerintetek nem feltétlen a gyulladástól fáj (mert tudok olyanról, aki így is szexszel) hanem más gond lehet (vaginizmus, lelki ok)?

Légyszíves ne olyan válaszokat írjatok, hogy menjek el orvoshoz, 10 évig mást sem csináltam, mindent kipróbáltam már, a kérdésemre válaszoljatok, hogy lehet-e javítani az életminőségemet ezzel a "gyógyíthatatlan" betegséggel. <3

2023. febr. 1. 17:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagy beteg. Régen a nők nagyobb része inkább elviselte a szexet, mert tabu téma volt, ha valaki élvezte, máris könnyű nőnek nézték. Generációk éltek így. Az orgazmust meg lehet tanulni és segíthet egy kis romantika is.
2023. febr. 1. 17:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Régen nem voltak ilyen betegségek, mint manapság, PCOS, endometriózis, pajzsmirigy alul/felülműködés, a "mi" anyáink csak pislognak, amikor a betegségem említem.

Kommented alapján gondolom férfi vagy. Ha szerinted a fájdalom és egy gyulladásban lévő szerv rendben van és romantikával gyógyítható, kívanom, következő életedben hasonló gondokkal küzdj, és én is a pofádhoz vághassam azt, hogy neked semmi bajod, és viseld el az (amúgy) pokoli fájdalmat!

2023. febr. 1. 17:45
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
A jó szexhez márpedig romantika kell. Nő vagyok, 1-es vagyok, a tapasztalatom alapján próbáltam segíteni, te meg elátkozol. Megérdemled a sorsod.
2023. febr. 1. 18:29
 4/15 anonim ***** válasza:
83%

Ha minden leleted negatív akkor nincs gyulladásod.

Maszturbációkor mi a helyzet, ha pl. Vibrátorr vagy műpéniszt használsz? Ha csak a csiklódat izgatod akkor mi a helyzet?

2023. febr. 1. 19:00
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem igazán értem a dolgot: "Gyulladásom van sajnos gyerekkorom óta, minden leletem negatív " a gyulladást többféle laborvizsgálat képes kimutatni, ha nem tudja kimutatni, akkor az nem gyulladás.
2023. febr. 1. 19:01
 6/15 A kérdező kommentje:

Be van gyulladva a hüvelyem és a méhszájam is, de nem mutatható ki se gomba, se baktérium, se nemibetegség, se semmi. Vakon mindig baktériumot mondtak, vagy épp gombát, de tenyésztést mikor beküldték ott mindig negatív lett minden. Nem tudnak velem mit kezdeni az orvosok, ez a része ennyi.

A csiklómmal nincs gond nyilván, az kellemes. A hüvelyem ég, dörzsölődik, műpénisztől is.

2023. febr. 1. 19:09
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Jajj Drágám, régen is volt pcos, pajzsmirigy, endometriózis, csak nem tudták, hogy a Marika mitől csontsovány, pedig kétpofára zabál, a Juliska meg tonnadonna, pedig alig eszik. Volt minden régen is, csak diagnosztika nem volt.

Tegyél egy látogatást egy pszichológusnál szerintem, illetve a csiklós orgazmushoz nem kell behatolás.

2023. febr. 1. 19:52
 8/15 A kérdező kommentje:
A csiklóshoz nem kell, de a párommal szeretnék együtt lenni, meg ő is velem, ahhoz meg kell a hüvelyi behatolás. Ezt akarom elviselhetőbbé tenni.
2023. febr. 1. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy vaginizmusod van? Nézz utána.
2023. febr. 1. 21:24
 10/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs, mert be tud hatolni és a vizsgálatoknál sincs "akadály". Lehet kicsit szűk vagyok, de nincs vaginizmusom. Azért gondoltam intim tornára, ha ellazulna az izom, talán nem fájna annyira.
2023. febr. 1. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!