Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felborult ciklus, stressz,...

Felborult ciklus, stressz, vagy mi az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 17 éves lány vagyok. Van barátom, viszont mindig védekezünk.

Január 19-én volt ovulációm, 20-án barnás folyást tapasztaltam, továbbá az elkövetkezendő 3 is. 20-án fájt a fejem, hányingerem volt. Január 22-én a hányingerhez és a fejfájáshoz derék-és hátfájás párosult, továbbá alhasi fájdalom, puffadás, 23 és 25 között már csak enyhe pecsételés, inkább világosbarna. A 25. napra jött meg, öt napig tartott, viszont nagyon nagyon gyenge és kevés volt, sokszor sötétbarna. Kicsit émelyegtem az utolsó napra, és aggaszt, hogy van valami különösebb oka (ciszta, gyulladás, esetleg terhesség?) Mostanában kicsit stresszes vagyok a vizsgák miatt. Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. jan. 31. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Ezer egy oka lehet de a barna folyas normális ovulacio és menstruáció előtt után időszakban.
2023. jan. 31. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, engem inkább a gyenge menstruáció zavar. Köszi a választ!:)
2023. jan. 31. 22:20
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem menj el nőgyógyászhoz mielőbb.
2023. febr. 2. 11:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Kaptam időpontot, de csak egy hónap múlva sajnos
2023. febr. 2. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Ird meg légyszives privatban, hogy védekeztek!
2023. febr. 2. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Most nézem, azt nem tettem hozzá, hogy vékonybélgyulladásom van jelenleg
2023. febr. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!