Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik ha, 4 hétig ugyan...

Mi történik ha, 4 hétig ugyan azt a bugyit hordja?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy baratnőm mondta ezt nekem, hogy 4 hete ugyan azt hordja. Ez szerintem igénytelen, egészséges ez egyáltalán?
2023. jan. 30. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy mossa közben vagy nem ugyanazt, hanem ugyanolyat hord. Nem tudom elhinni, hogy ne cserélné ennyi idő alatt tisztára.
2023. jan. 30. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Igénytelen, de konkrétan baja nem lesz töle. Habár elég elképzelhetetlen számomra
2023. jan. 30. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
budos lesz
2023. jan. 30. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
_Esetleg_ úgy tudom elképzelni, hogy tisztasági betéttel használja, amit rendszeresen cserél. De még úgy is nagyon meredek.
2023. jan. 30. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

Biztos kamu mert ezt nem bírja ki ép eszű ember:) Nem mondta hogy kimossa közben,nyilván úgy más ha mindennap este átmossa és reggelre megszárad és ezután veszi fel.

Trollkodott veled:D

2023. jan. 30. 14:04
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Lehet eladásra szánja, és a vevőnek az volt a kívánsága, hogy előtte 4 hétig hordja barátnőd
2023. jan. 30. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyanról már olvastam itt, hogy valaki hosszú hétvégés utazásra/nyaralásra elfelejtette a bugyikat bepakolni, és ugyanazt hordta tisztasági betéttel, amit naponta többször cserélt, de ez is csak 3-4 nap volt.

4 hétig kizárt, hogy hordja ugyanazt, ilyen nincs, nem hiszem el, hogy van.

2023. jan. 30. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!