Nincs semmi fertőzésem de folyamatosan ég a hüvelyem. Több felé hüvelyflóra visszaállítót használtam már,de egyik se használ. Mi tévő legyek?
Nekem meg az,hogy vegyes hüvelyflóra.
Arra gondoltam (bár egyik doki se mondta),hogy kipróbálom a betadine kúpot. Ártani ennél jobban már biztos nem fog.
Én random lettem néha jobban. Néha tudtam produkálni az elmúlt 10 évben féléves tiszta periódusokat. A leghosszabb időszak most van az életemben épp, de ez sem tiszta, csak jobb, mint volt.
Én Betadine kúra után lettem jobban. Reggel este 7 napig. Az utolsó napokon már sírtam mikor feltettem, annyira kiszárított és kiírtott mindent. Utána Vitagyn C, 14 napig. Ezután minden mensturációm előtt 2 napig Vitagyn C, majd mensi után megint 2 napig Vitagyn C. Két menstruáció között a 2 darabos Gynophilus restore. Ez fél évig. Igen, egy valag pénz.
Közben szedtem a Protexin bélflóra helyreállítót folyamatosan, napi egy adaggal. Fél év után letudtam csökkenteni a gyógyszereket úgy, hogy már csak Vitagyn C-t használok, heti egy adagot. Ha úgy érzem nem oké valami oda lenn, akkor felváltom Gynophilus restorera és nyomom mellette a bélflóra helyreállítót. Így lekopogom, így "csak" évente 1 alkalommal nem tudom helyrehozni a bajt és kell mennem nőgyógyászhoz.
Persze ez nem csoda módszer. Én próbáltam stresszt is csökkenteni, valamint kevesebb csoki, édesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!