Mitől késhet a menstruaciom 9 napja?
Figyelt kérdés
Tavasszal késett 5 napot azóta mindig pontos, 8 éve van meg a menstruációm, és az utóbbi 1,5 évben pontos, szexuális életet élek, de nem vagyok terhes, 2 hétig szedtem antibiotikumot, ez nem tudom hogy mennyire befolyásolja, valamint 1,5 hete megvan a hasi fájdalom, de mell feszülés vagy hasonló nincsen, orvoshoz még nem akarok menni, ezért gondoltam hogy itt érdeklődök, ha hamarosan nem történik változás akkor természetesen elmegyek orvoshoz2023. jan. 26. 09:54
1/6 anonim válasza:
Drága az antibiotikum ütheti a fog.gátló hatását sajnos.Sokan nem tudják de ez így van szóval lehetsz terhes is akár.Egyik ismerősöm is így járt mert nem tudta ezt a dolgot.Tesztet csináltál már?
2/6 anonim válasza:
Ahogy az első írja, itt van részletesen leírva: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót 😇 és a teszt negatív
2023. jan. 26. 11:04
4/6 anonim válasza:
Eltelt az együttlét óta 2-3 hét és úgy teszteltél?Ha igen akkor nem terhesség miatt késik hanem valószínű az antibiotikum kavart be a ciklusodba és rendeződni fog magától.Viszont ha a következő sem jön meg akkor menj orvoshoz.Lehet a hasi fájdalom azért van mert megakar már jönni és meg is fog hamarosan.
5/6 A kérdező kommentje:
1 éve heti 2x kb a szexuális életünk szóval eltelt azóta 3 hét bőven
2023. jan. 26. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!