Hogyan zajlik az első nőgyógyászati szakrendelés? Jővő héten megyek és nem akarok bénázni. Csak hogy tudjam mire számíthatok
Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 12:10
1/5 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, ne aggódj. Vegyé
l egy hosszabb pulcsit és úgy még kevésbé lesz kellemetlen. Bemész, megkérdezi a doki, hogy mi a panasz. Ezután kicsit beszélgettek, aztán elküld az öltözőbe, ahol levetkőzöl. Aztán beleülsz a nőgyógyászati székbe és onnantól kezdve mondja a doki, hogy hova tedd a lábad, csússz lejjebb vagy feljebb, lazulj el, stb.
2/5 anonim válasza:
fontos, h tudd, hogy mikor volt meg a mentsruációd, mert azt minden esetben megkérdezi!!
3/5 anonim válasza:
Nálam sem volt semmi probléma, nyugi. Előadtam, mi a bajom, lekaptam a nacim, meg ami alatta van az öltözőfülkében, beültem a székbe és épphogycsak "bekukkantott", már tudta is, h mi volt a baj. Nem kell izgulni. A dolgát végzi, biztosan tudja, mit kell és hogyan. :)
4/5 anonim válasza:
Áhh, semmi extra. Az öltözőben leveszed a nacidat, bugyidat, kimész, ha végeztél, és felfekszel az ágyra. Rákukkant, aztán már mehetsz is vissza öltözni, nehogy megfázz:)
Semmi gáz, ettől nagyon nem kell tartanod!:)
5/5 anonim válasza:
Én nemrég mentem el elsőnek. Fogamzásgátlót akaratam feliratni, de a doki cisztát és hüvelygombát talált, pedig nem éreztem semmi godot, a menszeszem is rendszeres. Nem is nagyon görcsölöl előtte. Nem is viszkettem a gombától sem. Szóval a dokik mindig találnak valamit. Várni kell a cisztával és tablettát csak akkor ír fel ha minden ok lesz. Amúgy úgy fájt a rákszűrés, hogy utánna még fájt a visszagondolás is. Nem is volt kedvem a szexhez egy pár napig. A hasamt úgy összenyomkodta, hogy két napig fájt. Nagyon kegyetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!