Menstruáció alatt ti tornáztok? Én Rubint Réka videókat szoktam. Lesz valami bajom tőle? Erősödik a sporttól a menzesz vagy gyengül inkább?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 18:11
1/8 anonim válasza:
Ez személy függő... 3-n vagyunk testvérek. Én és a nővérem sportolunk rendszeresen, ezért menstruácia alatt is kötelező. Nekem erősödik a menstruációm, a nővéremnek változatlan. A húgunk nem sportol, neki fekve is erősebb.
Problémád, nem lesz belőle. Ha inkább hobbi szerűen tornázol, akkor mindig annyit csinálj amennyi kényelmes.
2/8 anonim válasza:
én személyszerint nem szoktam mert nem vagyok hozzá elég jól, de nyugodtan tornázz, azt csinálsz amit akarsz és bírsz, semmi bajod nem lesz
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Igazságszerint elsejétől kezdetem el minden nap tornázni (heti 2 pihenőnappal),kajára odafigyelni,és azért is kérdeztem,mert 4-5napig szokott meglenni,hogy nem e a sport miatt elhúzódik tovább
2023. jan. 25. 18:19
4/8 anonim válasza:
Én szoktam, de a nehezebb gyakorlatokat és a hasizomgyakorlatokat ki szoktam venni. Úgy vettem észre, a túlzott megerőltetés erősíti, de a könnyed torna még jól is esik.
5/8 anonim válasza:
Ezt biztos ebbe a kategóriába szeretted volna írni?
Én előre megadott napokon járok terembe úgyhogy nem tudom ehhez igazítani. Kibírható. Nem lesz tőle semmi bajod szerintem. Ha rosszul vagy max abbahagyod aznapra.
6/8 anonim válasza:
Ugyanúgy járok lovagolni és TRX-ezni is mensi alatt.
7/8 anonim válasza:
Ugyanúgy járok edzésre, csak beveszek előtte egy görcsoldót.
A vérzés nem zavar (tamponnal oké), csak a görcsök.
8/8 anonim válasza:
Menzesz lefolyást de minden eü problémát a vér táplálása frissitése segiti, természetes friss gyulladásgátlók flavinok szerves fémtartalmú lédús gyümölcsök termések segítik. Az izmokat is lelazitja pótolja a veszteségeket .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!