Meddig lehet látni az ovulaciot (megrepedt tüszőt) uhn?
Ma voltam dokinál, szerinte nem volt ovu. Azt elfelejtettem megkérdezni hogy múlt héten se lehetett- e, mert akkor éreztem.
Még mindig fennáll a méhen kívüli terhesség gyanúja és bepanikoltam.
Ha volt pozi teszted és megjött akkor kémiai lehetett.
Akkor hogy tiszta legyen, mert látom nem az.
Szilveszterkor és elsején teszteltem pozit. 9èn megjött. Kórházba visszahivtak mondvan hogy nem tudják megállapítani hogy kiürültem e. Ma mentem el a dokimhoz kontrollra ezmiatt. Közben én úgy gondolom hogy ovu is volt már szóval ez a kérdésem. Asszem ti nem vagytok tisztaba vele, kerlek fussatok neki megint...
UH-n mindig lehet látni, hogy melyik ciklusfázisban vagy, ha nem látott sárgatestet, akkor múlt héten se volt ovulációd.
Ha negatív a teszt, nem vagy terhes és kész. Se méhen kívül, se méhen belül. Ha pozitív volt a teszt és megjött, akkor kémiai terhesség volt maximum.
Köszönöm szépen, tudom, hogy mennyire bonyolult megállapítani egy méhen kívüli terhességet, ugyanis napi szinten végzek nőgyógyészati UH vizsgálatot.
HCG nélkül nincs terhesség. Sehol. Se méhen kívül, se méhen belül.
"De a kórházban sem azt mondják hogy ahh ez csak egy kis kémiai votl, hanem azt hogy simán benne van a méhen kívüli, és menjek vissza kontrollra."
Ha ennyire felmerült a méhen kívüli terhesség, akkor miért nem HCG vizsgálatra küldtek a kontroll helyett vagy akontroll mellett?:D
Nem túl logikus.
Egyébként ha méhen kívüli terhességed lenne úgy, hogy már szilveszterkor pozitív volt a teszt, akkor már lassan 8 hetes terhességnek kellene lennie, amit még egy félkegyelműnek is észre kellene vennie.
Tehát ha most voltál UH vizsgálaton, és semmi méhen kívüli terhességre utaló jel nem volt, ráadásul a teszted is negatív, akkor nincs méhen kívüli terhességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!