Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha már megjött és 5 napig...

Ha már megjött és 5 napig szokott tartani a menstruációm mivel lehetne rövidíteni? 3-4naposra? Többi lent!

Figyelt kérdés
Holnap kell megjönnie, első 3 nap van vérzésem,4.-5.nap már csak pecsételő barnás. De csütörtökön mennénk fürdeni vagy pénteken és már nem akarnék arra a kicsire sem macerát,se tampont. Mivel lehetne pl "elmulasztani" azt a 2. Napot? Tea? Bármi akinek bejött? Fogamzásgátlót nem szedek se semmit. Pl fájdalomcsillapító? Vagy citromlé?
2023. jan. 22. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Vannak olyan fájdalomcsillapítók, aminek enyhe véralvadásgátló hatása is van, pl Aspirin vagy én Apranaxot használok. Ettől az első pár nap erősebb lesz a vérzés, de hamarabb elmúlik.
2023. jan. 22. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
24%
Mert, mi a probléma a tamponnal?
2023. jan. 22. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:
15%

Semmivel, és használj tampont, ha eseményed van.

Mellesleg örülj neki, amiért csak öt napos, nekem 8 :/ (igen, amióta menstruálok ennyi, minden oké vele).

A fájdalomcsillapítóktól sem múlik el, ez marhaság (én is apranaxot szedtem egy időben, full nem volt ilyen hatása :D

2023. jan. 23. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!