Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Provokálhatok terhességi...

Provokálhatok terhességi tüneteket úgy, hogy attól félek hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Rettegek a teherbeeséstől, a barátommal szeretkeztünk (gumival) de egy apró pici lyuk lett rajta, és nem is élvezett belém. De én borzasztóan félek.

Anyukám szerint biztos nem vagyok terhes, de kb 1 hete puffad a méhem, fáj a cicim és hányingerem is van.

3 hete feküdtünk le.

Produkálhatom ezeket a tüneteket amiatt, hogy attól izgulok terhes vagyok?

Trollok, rosszindulatú emberek kerüljenek. Nagyon kétségbe vagyok esve.

2023. jan. 22. 14:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Elírtam a címben, bocsánat:)

De a szövegben jól írtam.

2023. jan. 22. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha ennyire paráznék, nem szexelnék.

Ezt halálos komolyan mondom :(

A szex az élvezetről, örömszerzésről és -kapásról szól, nem arról, hogy úristen, elélvezett gumiban a barátom és most mi lesz.

Ha félsz, akkor keress fel pszichológust, mert ez az irreális félelem egészen addig fajulhat, hogy kombinált + kihúzós módszer mellett is minden szeretkezés után parázol.

2023. jan. 23. 13:25
 13/13 A kérdező kommentje:

Már nem is fogok, amíg a szorongásom nincs kezelve:(

És a barátom is elmondta, hogy egy ideig jobb hanyagolni ha közben is tiszta szűk vagyok, mert szétmar az ideg nehogy teherbe essek.

Köszönöm, hogy erről szóltál, a pszichológusnak majd megemlítem ♡

2023. jan. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!