Menstruáció alatt laza széklet normális?
Sziasztok!
Nagyon feszült is vagyok pluszban mert pár nap múlva záróvizsgázom, de 3.napon vagyok és mióta megjött fura a hasam. Első két nap görcsöltem is nagyon.
Nem megy, mert napjában 1x megyek wcre, csak az állaga olyan. Aztán meg olyan szelek jönnek belőlem, hogy imádkozom, a közelembe ne legyen senki. :DD
Menzesz alatt ez normális? Szokott ilyenetek lenni?
Ki pontozott le itt mindenkit?
Pedig ez elvileg tényleg gyakori nőknél.
Sok idióta elfelejti hogy az emberi szervezetet nem csak idegek hanem hormonális rendszer is irányítja.
A prosztaglandinok a belekre is kihatnak, nem csak a méhre.
Hát engem meg aztán nagyon is.. Gondolkozom is, hogy megnézetem a hormonszintem, mert ugyan nőgyógyászati vizsgálaton minden rendben és az orvosom szerint se rendellenes semmi. Viszont engem nagyon csapkodnak a hormonok a ciklusom során. Középidőt néha hasonlóan megszendevem, mint a menstruációt. Fájnak a melleim, napokig szurkál és puffad, fáj a hasam. Kipattogok, hiába van arcápolási rutinom, máskor makulátlan a bőröm. De legalább pontos a ciklusom..
Mondják sokan a gyógyszert, de a pontos rendszerem nagyon nem akarnám felborítani ezzel, meg a mellékhatásaitól is tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!