Egylány1 kérdése:
Segítsééég! Mit tegyek? :SS
Figyelt kérdés
Sziasztok!
van egy nagy problémám :S .. kb. 1hete .. észrevetemm h. büdôs ott lent.. és nemtudom mitôl van.. rendszeresen mosakodom.. már túlzásba is viszem.. mivel 1nap megmosom 5ször és két óra elteltével,olyan mintha kéthete nemmosakodtam volna :S mitôl lehet ez? olyanciki..
2010. okt. 3. 14:19
11/19 anonim válasza:
A saját érdekedbe győzd le a szégyenlősséged és ne érezd kínosnak!
12/19 A kérdező kommentje:
Én azt érzem kínosnak h. büdôsen fog megvizsgálni.. :S elfogok süllyedni szégyenemben..
2010. okt. 3. 15:23
13/19 anonim válasza:
Ne aggódj, az orvos nem fog érte szólni, ha kellemetlen illatú a puncid, vagy a folyásod? Tényleg, most minek van kellemetlen illata? A puncidnak, vagy a folyásodnak?
14/19 anonim válasza:
* A legutóbbi kommentem első mondatnánál nem kérdőjelet akartam.
16/19 A kérdező kommentje:
a folyásom..
2010. okt. 3. 18:05
17/19 A kérdező kommentje:
nemkaptam meg.. egyáltalán hol mutassa azt ki? :D
2010. okt. 3. 18:09
18/19 anonim válasza:
Egy kis fertőzés lesz, valószínű bakteriális. (a gomba nem büdi a chlamydia sem)
Nőgyogyihoz menj el, megvizsgál (számtalan nénit megvizsgál, akinek büdi folyása van, ez a dolga) és fog tudni javasolni gyógymódot.
Ha húzod, annak következményei lehetnek az egészségedre nézve!
19/19 anonim válasza:
A citromailedre küldtem :) Ott megtalálod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!