Ez normális menstruáció?
Ezzel forduljak orvoshoz? Nemtudom ezek normálisak-e, vagy valami betegséget jelez.
Kétszer szültem császárral, második szülésem után már 8-9 hónapja menstruálok. Még szoptatok.
Azonban azóta elég erős és hosszú a menstruációm. Van 28 és 35 napos ciklus is. A második napon nagyon puffad a hasam, és nagyon görcsöl. De ezek nem méh görcsök, inkább bél. Ezekre gyógyszert kell bevennem,különben aznap semmit sem tudok csinálni. Volt hogy hasmenésem is volt a második napon.
Ezek beleférnek a "normálisba"? Azelőtt sosem volt gondom a menstruációmmal, az első szoptatás alkalmával sem.
El tudom képzelni, hogy már nem lesz a régi.
Császáros ismerőseim pl arra panaszkodnak, eddig normális volt a vérmennyiség, de császár óta ömlik belőlük. A mensi alatti bélpanasz is lehet normális, pl nekem is van, pedig nem is szültem.
De orvoshoz mindenképp menj, hátha tud segíteni.
Ez normális, nálam szülés nélkül is ilyen.
Amíg gyógyszerrel bírod a legerősebb napot, semmi baj.
A probléma ott kezdődik, amikor a gyógyszer sem elég, vagy hánysz, elájulsz, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!