Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudok pisilni ilyenkor?

Miért nem tudok pisilni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ha sokáig tartom vagy pont akkor tartom vissza, amikor már nagyon kell, akkor utána nem tudok pisilni. Mármint nem indul el, maximum csak csöpög és nagyon sok idő mire megkönnyebbülök. Néha még nyomni is próbálom (tudom, hogy nem szabad), de akkor is csak épphogy sikerül. Ez gyerekkorom óta így van és azt hittem mindenkinél ilyen, de több ismerősöm mondta, hogy vele ilyen nem szokott lenni és nekik jön mint a Niagara. Ez valami betegség lehet?
2023. jan. 17. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nálam is ez van, ha sokáig vissza kell tartanom. Nem gondolom, hogy ez betegség lenne. 28N
2023. jan. 17. 16:16
 2/8 anonim ***** válasza:
26%

Szintén azt gondolom, mint az 1-es. Én is így működök, nem hiszem hogy ez betegség vagy elváltozás lenne.

24/N

2023. jan. 17. 16:22
 3/8 anonim ***** válasza:
21%

A kicsi gyerekeket arra trenírozzák, hogy nem szabad bepisilni. Nyilván ez jó, hogy megtanulják, te is megtanultad, én is, szinte mindenki. Na de ott csúszik el a dolog, hogy senki nem mondja el nekik, hogyan kell nem visszatartani. Egyesek rájönnek maguktól, mások nem, nincs is ezzel semmi gond. (Az megvan, amikor a gyerek mondja a hosszú autóúton, hogy pisilni kell, pisilni kell, aztán mire megálltok, addigra nem is kell neki? Na az pont ugyanez.)

Amíg nem az van, hogy egyáltalán nem tudsz, addig ne idegeskedj ezen.

2023. jan. 17. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Most milyen idős vagy?

Mennyi ideje áll fenn ez konkrétan?

Lehet szervi vagy pszichés oka is.

2023. jan. 17. 16:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Amióta vissza tudok emlekezni, így volt. 35 vagyok
2023. jan. 17. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem természetes. Visszatartod, mert nem akarsz pl egy vegyesbolt közepére odapisilni. Az agyad megérti a jelet, hogy most nem pisilünk. Aztán hazaérsz, rohanás vécére, de az agyad még mindig ott tart, hogy most nem pisilünk. Kell egy kis idő, elég pár perc, és szépen fokozatosan rájön az agy, hogy most már szabad pisilni.
2023. jan. 17. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor amúgy nektek nem szokott büdös, vagy más illatú lenni a pisi, amikor sokáig visszatartottátok és csak később engeditek ki?
2023. jan. 18. 19:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem szokott ilyenkor büdös lenni, ha órákig visszatartom. Szerintem ez normális.
2023. jan. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!