Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bal oldalon a petefészek...

Bal oldalon a petefészek környékén van még valami ami fájdogálhat? Tompa belenyillalásokkal. Mennyire van közel a vastagbél?

Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 08:30
 1/3 anonim ***** válasza:
30%

Ugyanez volt a bajom, csak a jobb oldallal. Késszúráshoz hasonlítolanád a fájdalmat?

Én urológiára gondoltam, voltam urológusnál, nőgyógyásznál, csináltak ultrahangot, senki nem látott semmit, végül "csak" egy antibiotikum kúra kellett, mert kismedence gyulladás volt. Ne félj dokihoz menni, az antibiot már a háziorvos írta ki nekem. 😊

2023. jan. 17. 08:36
 2/3 A kérdező kommentje:

A jobb oldalon is éreztem korábban. Ott inkább éles szúrást. De nem az a nagyon fájdalmas. Inkább enyhébb, de éles. Most pár napja a bal oldalon, de nem késszúrásszerű. Olyan tompa, enyhe belehasítás.

Akkor lehet felfáztam, arról van szó, mert elég lazán alszok mostanában öltözékileg. Férjem szerint nincs túl meleg, de rólam szakad a víz-klímax- de úgy látszik csak kell az a normál öltözet akkor is.

Köszi a választ :)

2023. jan. 17. 08:48
 3/3 A kérdező kommentje:
A vastagbelet meg azért kérdeztem menyire van onnan, mert mintha minden belehasítás után székelési ingerem lenne. De ez lehet csak képzelgés, lehet anélkül is épp lenne.
2023. jan. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!