Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért késik ennyi a menstruáci...

Miért késik ennyi a menstruációm ?

Figyelt kérdés

A párommal 1.én (ciklus 19. napja) és 8.an (ciklus 26. napja) voltunk együtt. Sajnos az óvszert nem mindig tudja merre kell letekerni így párszor forditgatta. A menstruációm 3-4 napja késik jelenleg a 34. napban vagyok de még mindig nem jött meg. Tesztet is csináltam, ami negatív lett. A ciklus napjai mikor együtt voltunk terméketlen voltam mivel 13.-15.nap a.termékeny. Fel fáztam és nagyon stresszelek, hogy késik és még a vizsgák is rá tesznek. Fehér folyásom van, de nem jött meg és nagyon félek. Persze fogok még tesztelgetni, de nagyon ideges vagyok. Hiába lett a teszt negatív nemtudok lenyugodni, és félek hogy amiatt hogy rá stresszelek a menstruációra még esélyesebben nem fog megjonni. Tanácstalan vagyok.

18/L

2023. jan. 16. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
21%
Ennyit simán képes a stressz miatt késni, szóval ne aggódj, ha negatív a teszt. Viszont arra ne alapozz (ez inkább tanács a jövőre), hogy milyen napokon vagy termékeny, hiszen ez változó, hacsak nem követed szakszerűen (hőmérő, nyák, stb), de feltételezem, hogy nem, hiszen azzal a várható menstruáció idejét is tudnád. Szóval nyugodj meg, nagy eséllyel nem lesz gond, de a jövőben figyeljetek oda jobban az óvszerre 😁
2023. jan. 16. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
17%

Sajnos az óvszert nem mindig tudja merre kell letekerni így párszor forditgatta - akkor gyakoroljon, vagy tekerd rá te.

Komolyan, ez nem atomfizika :D

2023. jan. 17. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat !

Végül a vizsga stressz volt az oka, hiszen épp az utolsó vizsgám másnapján jött meg.

2023. jan. 19. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!