Hogy kezeljem a zavaró hüvelyi folyást?
Az veszélyes ilyenkor.
Lehet mégis érdemes lenne egy kivizsgálás, mert ha zavar tisztásági betéttel is, akkor valami csak nem okés.
Tisztasági betét.
Én is utálom, de ez van, néha kell.
Nekem peteéréskor konkrétan kimarja a bőrömet, valahogy annyira megváltozik a pH-ja, vagy nem tudom.
Tisztasági betét, vagy napi többszöri bugyicsere, plusz 1-2 csepp levendulaolaj a bugyira meg az alvázbőrömre, az jó érzés szokott lenni
Pedig ha sok a folyás, akkor 2 megoldás van csak
- tisztasági betétet használsz
- naponta többször cserélsz bugyit
Azt nem tudom, hogy lehet zavaró, én még a nagyobb méretű egészségügyi betétet sem érzem meg, legalábbis van mikor elfelejtem, hogy van bent.
Ha a tisztasági betétben érzed a folyást, meg zavar, akkor az is lehet, hogy nem a megfelelő márkát/fajtát használod. Olyat válassz, ami pamutos, nem műanyag.
Tampont pedig nehogy felhelyezz, mert kiszárítja a hüvelyedet, kisebesíti és fájni fog. Tampont csak vérzés esetén szabad felhelyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!