Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elég érdekes amit írok,...

Elég érdekes amit írok, szeretném kikérni a véleményeket! Ti mit tennétek????

Figyelt kérdés

A párom több mint 1 éve börtönben van, és nincs nemi életem.. eddig rendben voltam, de konkretan 2 honapja nem jon meg.. nem, nem szexeltem mással, ra sem tudnék nezni másra.. nem tudom, még meddig tart az előzetes fogvatartás, nagyon bonyolult az ügye, elv 5 hét mulva lesz elsőfokú tárgyalás.. szeretnék kérdezni azoktol, akik ebben a cipőben jarnak/jartak ok hogy bírtak ezt?

N/30

2023. jan. 12. 21:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
64%
Mit csináltak?35 N
2023. jan. 13. 04:09
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Én még mindig nem értem mi a kérdés. Most miért fontos számunkra, hogy mi történt a vőlegényeddel? Fogalmazd már meg légyszíves mi a ko krét kérdésed.
2023. jan. 13. 05:38
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk elég szánalmas, hogy börtönviselt emberrel vagy együtt - az, akit "bele lehet rángatni" egy ilyen komolyságú ügybe, az akaratgyenge hülye ember és már csak ezért sem lennék vele.

De mentegesd csak nyugodtan, és ne félj, ha bebizonyosodik a bűnőssége, éveket kaphat.

2023. jan. 13. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem ez volt a kérdés a Nők egészsége rovatban, erről neked sem ismereted, sem közöd. Egyébként a bűnismétlést pont a biztonságos, megváró családi háttér előzi meg.
2023. jan. 13. 11:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez szép gesztus, hogy vársz rá, de valami komolyat csinálhatott, hogy 1 éve bent van.

Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem 2-3 év.lesz ugye tudod?

Vagy annyira erőszskos személyiség, hogy félsz hogyha kiszabadul egyszer, akkor számonkéri rajtad, hogy kivel voltál?

Házasok vagytok egyébként?

Roma csajok szoktak ilyen ragaszkodók lenni.

2023. jan. 14. 19:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem, egyaltalan nem errol van szo h félnék, egyszeruen tudom ő az igazi

Nem vagyunk romák, se házasok mèg

Ezaz h sejtem, nem 1-2 év lesz ez, csak nem tudom h lehet kibirni nemi elet nelkul

2023. jan. 14. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!