Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elég érdekes amit írok,...

Elég érdekes amit írok, szeretném kikérni a véleményeket! Ti mit tennétek????

Figyelt kérdés

A párom több mint 1 éve börtönben van, és nincs nemi életem.. eddig rendben voltam, de konkretan 2 honapja nem jon meg.. nem, nem szexeltem mással, ra sem tudnék nezni másra.. nem tudom, még meddig tart az előzetes fogvatartás, nagyon bonyolult az ügye, elv 5 hét mulva lesz elsőfokú tárgyalás.. szeretnék kérdezni azoktol, akik ebben a cipőben jarnak/jartak ok hogy bírtak ezt?

N/30

2023. jan. 12. 21:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

😅 Köszi, az marha fontos infó az egészségedet illetően, hogy mikor lesz a tárgyalás.🤣

Most mi amúgy végül is a kérdés? A mensi kimaradása? Mert azt nem kérdésként írtad.

A szexhiány? Mert akkor meg a kategóriaválasztást qrtad el...

2023. jan. 12. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szexshopok letéznek.
2023. jan. 12. 21:14
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Szent Habakukk!
2023. jan. 12. 21:16
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Ha valaha ilyen helyzetben lennék, azt hiszem, hogy szakítanék és keresnék helyette egy egyszerű, dolgos embert, aki elérhető és tudnám szeretni és tisztelni.
2023. jan. 12. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem fogytál mostanában sokat?
2023. jan. 12. 21:22
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát kérdező én a te helyedben szakítanék.gondolom nem ok nélkül van börtönbe.
2023. jan. 12. 21:27
 7/16 anonim ***** válasza:
72%
Nem egészen értem hogy itt melyik a kérdés. Szerintem egyébként hagyd ott mert nem éri meg és keress valakit aki veled van és tisztességes. A menstruáció kimaradással kapcsolatban pedig: lehet hogy a stressz okozza, de azért célszerű lenne el menned orvoshoz ha ez nem változik
2023. jan. 12. 21:30
 8/16 anonim ***** válasza:
50%
Nem, nem érdekes, amit írsz, hanem szánalmas.
2023. jan. 12. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
69%
A menstruáció kimaradásának nincs köze a nemi élet hiányához, ez ügyben orvost keress. A nemi életről pedig: ha tényleg nem tudsz másra ránézni, akkor jobb híján nézz magadra.
2023. jan. 12. 22:15
 10/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszokat! Pontosítanék, a vőlegenyemről van szó, akit imadok es szeretek, es minden rendben ment, amig el nem fogtàk ( egy “baratja” rángatta bele a hulye ügyébe, ami miatt mindkettot bent tartják) Nos, a kerdesem lenyege az volt, hogy jart -e mar valaki hasonlo cipoben.. 15 eves korom ota non-stop volt nemi eletem (max1 honapig nem , amikor lelki beteg lettem az elso szakítás utan) az ilyen szex shopos dolgok nem vonzottak sosem, es igen, van itthon segedeszkozom, amit egy nagyon cuki baratnomtol kaptam, de csak a fiokban tárolom, valahogy engem ezek nem hoznak lazba.

Illetve, hogy ‘nem tudok masra nezni’ komolyan elgondolkoztam hogy szexelnem kene valakivel, de utana hatalmas lelkiismeret furdalasom lenne.. elmegyek orvoshoz termeszetesen, mar megvan az idopont, nagyon kivancsi vagyok, mit fog mondani.. Enis ugy gondolom, hogy a stressz miatt nem jon meg .. el vagyok keseredve eléggé .. 5 het mulva lesz az elsofoku targyalas elv hazaengedik de ha nem akkor abba mar belepusztulok

2023. jan. 12. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!