Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megsérülhetett a barátnőm...

Megsérülhetett a barátnőm popsija aktus közben?

Figyelt kérdés
Kipróbáltuk az anális szexet pár napja. Óvatosan csináltam, nem is volt gond közben. Most viszont azt mondja, hogy fáj nyílásnál kellemetlenül feszül belül.

2023. jan. 10. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Lehet nem kellene ezt csinálni?Mondjuk nem arra van kitalálva dehát divatos ez a dolog tudom én bár meg nem engedném senkinek se mivel rohadt car élmény volt mikor kipróbáltam.
2023. jan. 10. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Nekem egyszer volt, de többet soha. Szerintem sem arra van kitalálva.
2023. jan. 10. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Ő is akarta, nem erőltettem rá.
2023. jan. 10. 20:39
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Picit megsérthetted neki. De lehet, hogy csak a záróizom fáj neki az új élmény miatt. Én a helyében megmutatnám, egy dokinak, ha nem javul hamar, mert ha seb, akkor el is fertőződhet.

Egyébként én sem erőltetném az anált, de nem azért, mert nem arra van kitalálva (a száj sem), hanem szerintem nagyon herce-hurcás az előkészület, és nekem nem adott annyi pluszt, hogy ezzel baszakodjak.

2023. jan. 10. 20:45
 5/7 anonim válasza:
43%
Nezem a valaszokat, kinek mit adott az elmeny en meg nagyon ajanlom mert mi imadjuk, minketten borzaszto nagyokat elvezunk tole
2023. jan. 11. 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:
23%

Elso alkalommal nekem is fájt par napig. Utana nem volt ilyen baj.

Szeretjük mi is. Meg ott legalább belém tud élvezni a párom.

30L

2023. jan. 11. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:

60 éves korában meg hordhatja a pelenkát, mert tönkremegy a záróizma, elfajul az aranyere.

Undorító .

2023. jan. 28. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!