Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tamponok, eü.betétek sterile...

A tamponok, eü.betétek sterilek, vagy sem?

Figyelt kérdés
Egymással ellentétes információkat találtam csak. Mennyire számítanak sterilnek a tamponok, betétek?

2023. jan. 8. 15:38
 1/5 anonim válasza:
16%
Nem. Csak "tiszták", de teljesen steril.
2023. jan. 8. 15:46
 2/5 anonim válasza:
53%
1. Vagyok. De nem teljesen steril*
2023. jan. 8. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
Nyilván maximálisan odafigyelnek a gyártás során a tisztaságra, de olyan értelemben nem sterilek, mint amilyen eszközöket pl. a műtőkben használnak.
2023. jan. 8. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
a sterilitást nagyon szívesen használják sokmindenre, de legtöbbször csak a csíraszegénység valósul meg, ami ezekre az eszközökre és használatukra bőven elég.
2023. jan. 8. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem sterilek. A tampax gyárban voltam, használnak a munkások mindenféle védőruhát, de nem steril sem a hely, sem a csomagolás. Csak úgy lehetne steril, ha csomagolás után sterilizálnák és olyan csomagolás lenne, ami sterilen is tartja.
2023. jan. 31. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!