Túl szűk a hüvelyem,ez rendellenesség??
Szóval még nem voltam együtt férfival,de próbáltam már tampont felhelyezni a hüvelyembe,de ez sehogy sem sikerült. Az ujjamat sem tudtam felhelyezni,még a kisujjamat sem sikerült..
Talán ha egy millimétert sikerült behatolni..
Szerintem lehet, hogy össze van nőve a hüvelyem,ezt meg lehet műteni??
Majd az első aktus után vszeg felmegy (hacsak nem idegenkedsz tőle).
Én sem tudtam tampont használni, idegen volt, fájt, az első aktus is jó szr volt (az exem hangyányit önző pts volt), de semmi baj.
Minden teljesen normális, majd egy szerető párral, ha oda juttok, megy ez majd máshogy is.
Én ugyan tudtam tampont használni, de magamat ujjazni egyáltalán nem, sőt, amikor barátom lett, az sem jött át egyáltalán. Aztán idővel ment, de egyáltalán nem élveztem, nem értettem mi benne a jó. Vele vesztettem el a szüzességem, ami mivel nagyon figyelmes volt, egy jó emlék maradt, de ahhoz, hogy egyáltalán egy picit is megtanuljam élvezni az ujjazást, vagy két ujjal is megpróbálja (ami ugye elvileg még mindig keskenyebb, mint más, ami oda megy), hónapok, ha nem évek kellettek. Magamnak is sokkal később sikerült csak kitapasztalni, hogy hogy lehet jó és nem kellemetlen.
Szóval ne aggódj, csak majd ne egy buliban egy skalpgyűjtővel próbáld elveszíteni a szüzességedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!