Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Huvelygyurutol elmarad a...

Huvelygyurutol elmarad a peteérés?

Figyelt kérdés
Fel helyeztem a huvelygyurut , de olyan mintha ma peteeresem lenne ( ma kell lennie) ugyan úgy gorcsolok , mint mikor nem használtam még a gyurut .
2022. dec. 29. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
17%

De ez hogy lehet? Nagyon reg hasznaltam mar huvelygyurut, de en ugy emlekszem, hogy 3 hetig bent volt, 1 het szunet. Ebben az 1 hetben jott meg valamikor es a het letelte utan raktam vissza a gyurut. A peteeres ilyenkor meg kanyarban sincs.

Szoval te mirol beszelsz? Miert a ciklus kozepen akarod felrakni eloszor? Vagy mi van? Amugy ez egy hormonalis foggatlo, az a dolga; hogy megakadalyozza a peteerest, igen, de csak akkor, ha jol hasznalod.

Ha meg sose hasznaltad, akkor legeloszor a menstruacio elso napjan kell feltenni.

2022. dec. 29. 23:29
 2/4 A kérdező kommentje:
A menstruacio 4. Napján helyeztem fel , ugye akkor 7nap után véd. És 14.nap van a peteeresem . Az ma van , de úgy tudtam , hogy ettől elmarad a peteeresem , de meg is annyira gorcsol a hasam , mint mikor meg nem használtam a gyurut és Peteeresem volt . Ezért nem értem .
2022. dec. 29. 23:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Fel lehet tenni az első nap után akkor ugye már azonnal véd . De én a 4.napon tettem fel akkor kikell várni 7nApot és utána
2022. dec. 29. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

Attól, hogy görcsöl a hasad, még nincs ovulációd.

A gyűrű mellett nincs ovuláció.

2022. dec. 30. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!