Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első alkalom utáni vérzés,...

Első alkalom utáni vérzés, milyen esetben normàlis?

Figyelt kérdés
2 nappal ezelőtt megtörtént az első együttlétem a párommal. Akkor az óvszeren látható volt egy pici barnásabb vérfolt. Egy tisztasági betét másnap bőven elegendő volt, inkább barnásabb folt volt rajta, mint mikor kezd elmúlni a menstruáció. Ma reggel már semmi nem volt rajta, de mikor elmentem mosdóba és kicsit erőltettem a pisilést, pár nagyobb csepp élénk piros vér jött ki. Azt gondoltam, hogy megjött a vártnál hamarabb, de azóta kb semmi nincs. Menstruáció szerű alhasi fájdalmam van,és a melleim érzékenyek reggel óta. (10 napja múlt el). Lehet, hogy semmiség, és tudom, hogy láthatatlanból nehéz bármit is megállapítani, de egy két lehetséges választ szeretnék! Előre is köszönöm!

2022. dec. 29. 20:55
 1/8 NTBS ***** válasza:
24%
El pattant egy ér odalent, mint orrfulyáskor.
2022. dec. 29. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
Azért jo lett volna ha megirod a korodat. Ha élénkpiros volt a vér, akkor vszinüleg a hüvelybemenet környékéröl jött. Tapintásra nem éreztél érzékeny területet? Tükörböl megnézted?
2022. dec. 29. 21:14
 3/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok,nem érzékeny, nincs elváltozás kívülről
2022. dec. 29. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Akkor honnan jöhetett az élénkpiros vér?
2022. dec. 29. 21:35
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Hát figyélj ilyenkor több eset is van. Mivel a szűzhártyád átszakad(ha jól értelmezem első alkalom volt) ez normális

De lehetséges az is hogy elegge szűk voltál még és egy picit felszakadt, bar azt éreznéd ha pisilsz akkor csíp.

2022. dec. 29. 22:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2022. dec. 29. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Lehet megsértett odalent egy picit. Ha nagyon aggaszt, akkor menj el nőgyógyászhoz. :)
2022. dec. 30. 00:59
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Normális. Én pl nem véreztem, más meg igen. Tök egyéni.
2022. dec. 30. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!