Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menzesz után vérezgetek,...

Menzesz után vérezgetek, lassan egy éve spirálom van. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Idén január 11 én kaptam gold t mini hormonmentes spirált, eleinte voltak nagyon kellemetlen görcsök és pici vérzés viszont aztán az elmúlt. Most dec. 15-én jött meg a menzeszem 2 nap késéssel, normális volt, nekem kb egy hétig szokott tartani. Tegnap kellett volna elmúljon végleg viszont tegnap nagy görcseim voltak és minimális barnázás meg kis piros vér volt a wc papíron. Ma már nem volt barna folt, viszont most voltam nemrég wcn és kis piros vér volt most is a wc papíron. Megfigyeltem hogy akkor van vérzés, amikor görcs van. Felnyúltam és ugyanolyan a spirál jelzőszála mint eddig. A méhnyakam fent van. De eddig mostanában már nem nagyon volt ilyen köztes vérezgetés… kicsit meg vagyok ijedve. Lázam nincsen, kőzérzetem teljesen jó.

Mi lehet ez?

26/n

Szilvi

2022. dec. 24. 13:58
A kérdező szavazást indított:
Lehet hogy még csak nem múlt el teljesen.
Spirál mellett ez normális néha, hisz gyulladást okoz. én a helyedben nem aggódnék csak akkor ha már komoly vérzés van köztesen.
Mindenképp valami gond van.
Gond lehet, ha tovább vérezgetsz inkább nézetsd meg de nagy dolog nem lehet
10 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
0%
Nőgyógyászhoz menj ez nem normális. Ilyen mellékhatás lehet az elején de nem 1 évvel később.
2022. dec. 26. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!