Rákszűrés eredményét mennyi idő után töltik fel EESZT-be?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 14:57
1/13 anonim válasza:
Eleve kb. két hét, mire elkészül...
Vagy te már tudod, hogy készen van?
2/13 anonim válasza:
Nekem nem tették fel és fel kellett őket hívjam, hogy mi van aztán mondták, hogy jöjjek be érte. Azóta sincs fenn az EESZT-ben....
3/13 A kérdező kommentje:
1. Honnan tudnám? Vagy ezt kellene tudnom?
Bocsánat de azt sem tudom, hogy készül, vagy hogy mennyi idő alatt. Ezt honnan kellene tudnom? Vagy ezt így tudnom kellene?
2022. dec. 22. 15:33
4/13 anonim válasza:
3: amikor az orvos leveszi a kenetet, általában meg szokta mondani, hogy 2-3 hét. Akkor lehet telefonon érdeklődni, hogy megérkezett-e a lelet, és aztán odamegyek a rendelőbe, és elmagyarázza, hogy mi mit jelent rajta.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem mondott semmit sajnos. A hét elején vette le, holnap kell mennem megint de teljesen más miatt. (kontroll, missed ab gyanú)
2022. dec. 22. 15:44
6/13 anonim válasza:
5: kb. 2-3 héttel számíthatsz... Mert sehol nem helyben csinálják, hanem külső laborba küldik. Bp-en is.
7/13 A kérdező kommentje:
Bp, igen. Köszönöm. Akkor nem nézegetem még.
2022. dec. 22. 15:50
8/13 anonim válasza:
Helytől függ. Nálunk 3-4 hét az erednény. De hát nem mindegy, néha ránézel, úgy is látni fogod, ah készen van...
9/13 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, én izgulok, hogy milyen lett.
Elég sok rossz dolog történt velem mostanában, szóval már meg sem lepne, ha még ez is sz.r lenne.
2022. dec. 22. 16:04
10/13 anonim válasza:
Nekem már kb. 1 hét után fent volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!