Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap elmúlóba volt a menstru...

Tegnap elmúlóba volt a menstruációm es a férjemmel szetkeztunk es utan megint vereztem meg még ma is egy picit. Ez meg a menstruacio lehetett vagy mas miatt? Az orvos csak 2 het mulva tud fogadni.

Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
"Elmúlóban volt", tehát még nem múlt el. Igen, aki menstruál, azzal előfordul, hogy picit vérzik. Bonyolult feladvány.
2022. dec. 20. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Szex után nem pici volt akkor erősebb mára lett kevesebb .
2022. dec. 20. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
38%

Ennyi ésszel is érdemes volt férjhez menni.

Azért remélem nem itt kérdezed meg, hogy a gyereket, hogyan kell csinálni.

2022. dec. 20. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Azert irtam ide mert tanacsot szerettem volna kerni. Hogy ami mar kb el mult verzesem azert eleg erosen vissza tert. De ugy latom itt csak oltogatni tudjak az embert. Koszonom szepen a segitseget
2022. dec. 20. 13:49
 5/6 anonim válasza:
52%
A menstruációnál előfordul, hogy a vége felé látszólag csökken a mennyisége, pl.betét száraz marad több órán keresztül, de érdemes megvárni a 7-8 nap végét hogy teljesen elmúljon.
2022. dec. 20. 14:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen
2022. dec. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!