Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat a szeretkezés?

Mitől fájhat a szeretkezés?

Figyelt kérdés
19L vagyok, mostanában váltottam partnert és aktusok után fáj a nagyajkam teteje és a szeméremdombom alja, néha pedig közben erősebb lökéseknél is fájdalmasabb nyomást érzek belül. Lehet ennek komolyabb oka?
2022. dec. 18. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:
62%
Vagy nagyon durván csináljátok, vagy a partnerednek nagyobb, és a kettő egyben. Vagy valami fertőzés. Javaslom menj orvoshoz, illetve fogjátok visszább magatokat.
2022. dec. 18. 14:10
 2/2 anonim ***** válasza:
66%

1. durva szex

2. nagyobb a partnered

3. nem vagy elég síkos odalenn

4. fertőzés

Összességében hogyha az első 2 a probléma, az, hacsak nem vesz vissza magából a barátod, hanem tolja neki, sohasem oldódik meg, míg vele vagy.

Nálam ez kb félév után szakítóindok lett. Hiába kértem, hogy ne essen nekem, mert fáj és időnként vérzek is, neki nem jó lassan, meg nem tövig tolva.

Oké - és kidobtam.

2022. dec. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!